Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Overfladebehandling med polyurea

Overfladebehandling med polyurea

Polyurea har længe været anvendt i USA, men det store gennembrud venter stadig på sig i Danmark

Clemco Danmark har igennem de sidste 6 år kørt en række forsøg med forskellige kunder omkring anvendelsen af polyurea til overfladebehandling af gulve og stålkonstruktioner i særligt udsatte miljøer.

Polyurea er et 2-komponent materiale der kan sprøjtes på stål, beton, plastik og træ. Materialet minder om en gummihud og kan påføres i lagtykkelser fra ca. 0,5 til 5 mm. Polyurea har en stærk vedhæftning på stål og beton med en enorm høj trækstyrke, hvis ellers det grundlæggende forberedende arbejde med eksempelvis sandblæsning er foretaget.

Polyurea anvendes bl.a. til overfladebehandling af stål, hvor der er behov for et materiale med en stor slidstyrke og en høj grad af beskyttelse. Polyurea er meget resistent overfor forskellige kemikalier også ved høje temperaturer og derfor anvendes materialet tit til tankanlæg. Det er muligt at skræddersy en polyurea type til nøjagtig den opgave som materialet skal løse. Er det eksempelvis træ man ønsker at beskytte mod kraftige regnskyl, kan der laves en polyurea, der giver en god vedhæftning på træ med en god finish og en acceptabel UV bestandighed. På beton er det nogle gange nødvendigt at forbehandle med en primer for at sikre en perfekt vedhæftning og undgåelse af pin-hole effekt.

Polyurea kan fremstilles med hærdetider ned til 5-6 sekunder, så det er muligt at gå på den nybehandlede overflade umiddelbart efter påsprøjtning. Dette giver nogle klare fordele på opgaver hvor der behandles meget store overflader. I USA har man længe anvendt polyurea til en lang række opgaver indenfor overfladebehandling af tankanlæg og i byggeindustrien til beton og stålkonstruktioner.

Se vores store udvalg af flerkomponente anlæg fra Wiwa.

Clemco Danmark sælger Wiwa airless maleanlæg der er specielt udviklet til sprøjtning med polyurea. Ønsker du mere viden om mulighederne med polyurea og en demonstration af vores polyureasprøjteanlæg, så er du meget velkommen til at kontakte Frederik Nielsen på 4042 5002 eller e-mail: frederik.nielsen@clemco.dk.
Vi har altid et Wiwa polyurea anlæg klar til demonstration og prøvesprøjtning.

Klik på billedet ovenfor og se vores udvalg af flerkomponente anlæg.

Frederik Nielsen

"Kontakt mig hvis du har brug for at vide mere om overfladebehandling med polyurea og 2-komponents anlæg!"

Frederik Nielsen Adm. Dir. Clemco Danmark

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk