Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Pulverlakering af stålemner

Clemco Danmark har overtaget forhandlingen af det bedste udstyr til pulverlakering fra schweiziske MS, der leverer en lang række forskellige pulverlakeringsanlæg. Vi forventer at kunne tilbyde vores kunder en samlet leverance på både sandblæsning eller slyngrensning samt den efterfølgende pulverlakering. På den måde kan vi nu levere komplette pulverlakeringsløsninger både til manuel påføring og pulverlakering med robot i automatiserede anlæg.

Pulverlakering er en proces hvor man påfører maling i pulverform. Almindelige flydende malingstyper består af pigmenter og bindemidler som er rørt op med opløsningsmidler. Pulverlakering er fri for opløsningsmidler, så ved pulverlakering bruges kun de tørre pigmenter og bindemidler. Når pulveret er blevet sprøjtet på et emne, skal emnet opvarmes, hvorved pulveret smelter og bliver flydende, og når det køler af, tørrer det og bliver hårdt og får en meget flot finish.

Læs mere om pulverlakering her nedenfor.
Se vores pulverlakeringsanlæg

Frederik Nielsen

"Er du interesseret i at høre mere om pulverlakering af stålemner, så giv mig et kald !"

Frederik Nielsen Clemco Danmark

Processen i korte træk

Inden du kan påbegynde din pulverlakering, skal stålemnet først afrenses. I nogle tilfælde er stålet dækket af det der hedder oliefilm. Det har til formål at forhindre at stålet ruster, og det skal fjernes inden lakering med jernfosfatering. Desuden skal eventuelle glødeskaller og rust fjernes inden der kan udføres en ensartet lakering. Dette gøres ved hjælp af sandblæsning eller slyngrensning. Begge metoder sikrer en ensartet og jævn overflade, som er ideel til efterfølgende pulverlakering, samtidig med at det forbedrer vedhæftningen af pulverlaget. Til sandblæsningsprocessen anbefaler vi at der anvendes stålgrit som blæsemiddel. Det fjerner effektivt rust og glødeskaller.

Pulverlakering har i dag en lang række enestående konkurrencemæssige fordele sammenlignet med andre overfladebehandlingssystemer til emner, hvor der stilles krav om f.eks. korrosionsbeskyttelse, slag- og ridsefasthed samt ønsket om en lakeringspris, der er til at betale.

Selve pulverlakeringen er en forholdsvis enkel proces og kan derfor med fordel nemt automatises med enten robot eller reciprokator. Husk vi kan også hjælpe dig med anlæg til indvendig pulverlakering af rør.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev