Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Airless Malersprøjte- og sprøjtesparteludstyr fra Graco til bygningsmalere

Vi leverer alt i airless malersprøjter- og sprøjtesparteludstyr fra Graco

Clemco Danmark har i over 25 år være ledende indenfor airless sprøjtemaling med Graco malepumper. Det har vi kun kunnet opnå gennem en tæt kontakt til de kunder i malerbranchen, der har anvendt vores udstyr til airless sprøjtemaling. Vores udstyr er afprøvet med langt de fleste typer af latex- og akrylmalinger. Med et airless sprøjteanlæg fra Graco kan du levere et færdigt resultat meget hurtigere og mere effektivt end ved at anvende ruller og pensler.
 

Sammenligning af anlæg:
For at give dig et godt overblik over, hvad de enkelte anlæg kan, og hvilken malersprøjte eller sprøjtespartel anlæg der passer bedst til dine behov, har vi lavet nogle sammenligninger.


 


Læs vores sammenligning af 3 Graco airless spartelanlæg;
Graco Mark X, Graco T-Max 506 og Graco APX 8200,

 


Læs vores sammenligning af 3 Graco airless sprøjtemaleanlæg;
Graco GX21, Graco Classic 390 PC Hi-Boy og Graco ST Max II 495 Pro Hi-Boy.

Hos Clemco står vores stærke team altid klar

  1. Vi hjælper dig igang med airless maling, så du får det helt rigtige udstyr fra starten
  2. Vi vejleder dig til punkt og prikke, om hvordan du skal anvende udstyret, så du får de bedste arbejdsbetingelser (Dyser, Filtre osv. )
  3. Vi servicerer og reparerer dit airless sprøjte- og sparteludstyr på vores servicecentre i hhv. København og Skanderborg
John Persson

"Jeg reparerer og servicerer dit Graco anlæg, så ring til mig, hvis du har brug for en aftale i vores afdeling i Rødovre!"

John Persson Servicetekniker, Rødovre

GRACO SPRØJTEANLÆG

Clemco Danmark har alt hvad en bygningsmaler har brug for indenfor sprøjteanlæg. Vi har siden 1992 været eksperter i Graco malersprøjter til bygningsmalere. Vores mange års erfaring i malerbranchen har givet os en god viden om anvendelsen af Male og Spartel sprøjter, og der er ikke noget vi hellere vil, end at give denne viden videre til vores kunder bl.a. ved demonstrationer og kurser. Graco sprøjteanlæg er af en professionel kvalitet, og sortimentet er så tilpas stort, at du som professionel maler altid kan finde et sprøjteanlæg eller spartelanlæg som kan udføre dine opgaver med perfektion.

GRACO TILBEHØR

Gracos tilbehørsprogram til airless sprøjteanlæg er designet specielt til Gracos malersprøjter, og er fremstillet af hårdføre materialer ud fra krævende specifikationer. Undgå derfor at bruge Graco kopier. Dette kan både beskadige dit udstyr, forøge dine vedligeholdelsesomkostninger og ugyldiggøre garantien på dit Graco sprøjteanlæg.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk