Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Industrielle løsninger til faste installationer og mobilt udstyr indenfor transport og genvinding af blæsemiddel samt ventilation og affugtning.

Clemco Danmark tilbyder en bred vifte af forskellige sandblæsningskomponenter, der kan anvendes i et vilkårligt antal kombinationer, og som passer til mange forskellige anvendelser indenfor sandblæsning. 

Alle komponenterne, som kommer fra vores leverandør og samarbejdspartner gennem 50 år, Munkebo Clemco, kan bygges ind i et industrielt system, der passer til kundens specielle behov, og til de særlige behov, der er til sandblæsning og stålkonstruktioner.

VAKUUMSYSTEMER

Munkebo vakuumsystemer anvendes til opsamling og transport af blæsemiddel, og sikrer en hurtig og effektiv rengøring af sitet. Systemet kan håndtere de mest almindelige typer blæsemiddel og har en rækkevidde på 5 til 400 meter afhængig af modellen.

GENVINDINGSSYSTEMER

Med vakuum genvindings anlæg renses og sorteres det brugte blæsemiddel, således det brugbare blæsemiddel adskilles til genanvendelse. genvinding af genanvendelige blæsemidler kan optimere ROI.

VENTILATION

Der stilles høje krav til ventilation og til reduktion af støvkoncentrationer som forekommer ved sandblæsning. Vores ventilations enheder fås både til faste installationer og som mobilt udstyr.

BLÆSERUM

Om du har brug for et helt nyt system eller bare en opgradering af dit gamle anlæg, så stiller vi vores erfaring og viden til rådighed fra start til slut i processen.

AFFUGTERE

Det er altafgørende for en sandblæsning af stål og jernholdige konstruktioner, at fugtigheden holdes på et minimum for at undgå korrossion af de stålblæste emner, men også at holde blæsemidlet fri for fugt.

STØVFRI ENHEDER

For de kunder der ønsker enheder til støvfri sandblæsning, tilbyder vi to special designede enheder til mindre opgaver fra Munkebo Clemco. Enhederne anvendes f.eks til rengøring af svejsesøm

Vi er specialisterne i overfladebehandling indenfor både sandblæsning, metallisering og sprøjtemaling

Morten Snede Morten Snede Salgschef, Industri +45 40424612
Niels Jüngling Niels Jüngling Sælger, Industri - Sjælland & Fyn +45 24226915
Tom Krarup Tom Krarup Sælger, Industri - Jylland +45 23490072
Brian Haugland Brian Haugland Sælger, Industri - Jylland +45 40332723

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk