Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Hos Clemco Danmark kan du få en skræddersyet løsning til dine projekter indenfor sandblæsning

Sandblæserum til overfladebehandling af større stålkonstruktioner
Igennem de sidste halvtreds år har Clemco Danmark arbejdet sammen med Munkebo Clemco om at designe og bygge sandblæsningsrum af højeste kvalitet til anvendelse indenfor overfladebehandling.

Om vi skal designe og bygge en helt ny sandblæsningshal fra bunden, eller om der er tale om at opgradere og forbedre et eksisterende stationært system, så kræver planlægningen af projektet erfarenhed og projektledelse. Vi har altid kunden med i hele processen fra start til slut, for at kunden får lige netop den løsning, der passer ind i kundens arbejdsprocesser, produktivitetsbehov og lokale sikkerheds- og miljøkrav.

Vi har gennem de sidste mange år også leveret komplette sandblæsningsløsninger med automatiserede robotsystemer.

Frederik Nielsen

"Du er velkommen til at ringe til mig, hvis du vil vide mere om blæsehaller til sandblæsning."

Frederik Nielsen Clemco Danmark A/S

Skræddersyede blæserum med bl.a. skrabegulv, kopelevator og båndtransportør

Clemco Danmarks produkter er beriget med årtiers erfaring i branchen, og bliver løbende undersøgt for overholdelse af alle direktiver samt performance faktorer, så vi er sikre på at vores udstyr opfylder kravene for bedst mulig miljøbeskyttelse, omkostningseffektivitet, og industriel ydeevne. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige sandblæse komponenter, der kan anvendes i et vilkårligt antal kombinationer, der passer til mange forskellige anvendelser inden for sandblæsning. De viste komponenter kan bygges ind i et industrielt system, der passer til de specielle behov, der 

stilles til sandblæsning af stålkonstruktioner. Vi kan levere to typer af anlæg til opsamling af blæsemidler i en blæsehal. Enten med skrabegulv, som er nemt at vedligeholde, eller med båndtransportør, som er nedlagt i en gulvgrube, der kan tage meget store mængder blæsemiddel. Transporten fra gruben til vores effektive vindsigte og tromlesigtesystem, kan fåregå med vakuumsug, eller med kopelevator som begge er gennemprøvede systemer, der kan forsynes med niveaumåler for at opnå energibesparelser, når anlægget ikke er i drift.

Blæserum med enten båndtransportør, skrabegulv eller kopelevator

Båndtransportør
Et godt designet transportbånd har en lang holdbarhed. Båndtransport bliver typisk brugt i faste installationer til transport af store mængder blæsemiddel, hvor der er nemt at samle materialet, som f.eks. i blæserum. Mængden af blæsemiddel på båndet kontrolleres via samle kummer, hvorfra blæsemidlet falder ned på midten af båndet. Designet af båndtransportøren forhindrer overfyldning og minimerer spild. Længden af båndet er tilpasset den enkelte kundes behov.

Tekniske Specifikationer:

Længde 3 meter og opefter
Højde 270 mm
Bredde 450 mm
Båndets bredde 300 mm
Båndets hastighed 0,6 m/s
Motorstørrelse 1,5 kW
Gearudveksling 1:20
Båndjustering 500 mm

 

 

Skrabegulv
Skrabegulvet er et gulvsystem bygget op af robuste stålvanger hvor en pneumatisk styret skrabe ramme med skrabeblade skubber blæsemiddel til en samlekumme. Når rammen og skrabebladene trækkes tilbage, glider de over blæsemidlet og falder på plads når rammen skubbes mod samlekummen igen.

Tekniske specifikationer:

Længde Op til 20 meter
Mængde Op til 10 meter
Drivagregat Luftcylinder
Strømtilslutning 220 V, 50 Hz

 

 

Kopelevator
Den robuste kopelevator er anvendt, hvor store mængder blæsemiddel skal løftes fra et fast punkt til et andet, eksempelvis fra en gulvgrube op i et rensemodul. Kopelevatoren har et relativt lille strømforbrug i forhold til ydeevnen. Højden af kopelevatoren er tilpasset kundens behov.

Tekniske specifikationer:

Dybde 890 mm
Bredde 286 mm
Maks. højde for standardmodel 12 meter
Antal kopper pr. meter 3 meter
Båndets hastighed 1 m/s
Maks. kapacitet 6 m3 pr. time
Motorstørrelse 2,2 kW
Gearudveksling 1:22
Båndjustering 140 mm

 

Niels Jüngling

"Der er mange fordele - især økonomiske - ved at etablere en ny sandblæsehal."

Niels Jüngling Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk