Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

REC systemer til opsamling transport, rensning og genvinding af blæsemiddel på større sites

REC systemerne fra Munkebo Clemco betår af følgende dele:
 

Sugeenheden

kan enten være:
MB-1600 vakuumsugeren
MB-2000 vakuumsugeren
MB-3000 vakuumsugeren

Cyklon

En cyklon er nødvendig når der blæses med andre typer blæsemiddel end stål. Cyklonen fungerer som støvlagringskapacitet og sikrer at vakuumsugeren ikke overfyldes. Manglende cyklon ved brug af andet end stålholdige blæsemidler kan kompromittere vakuumsugeren. 

Silo

Siloen fungerer som opbevaringsbeholder for blæsemiddel. Siloen er enheden, hvor suge slangen er koblet på, og hvor blæsemiddel opbevares efter opsamling. Det er under siloen at enten sandpotte eller bigbags anbringes, medmindre siloen anvendes i et REC-anlæg. Siloen kan tilpasses med op til 4 udløb.

Støvudskiller

Renseanlægget består af en tromlesigte og en kaskaderens og anvendes ved rensning af blæsemiddel. Tromlesigten sorterer grove emner fra, såsom handsker, sten mm., mens kaskaden renser finere støv fra blæsemidlet. Rensemodulet har indløb til brug med enten kopelevator eller i forbindelse med et vakuum system som f.eks. Munkebos tårn system.

Beholder til renset blæsemiddel

Blæsemiddel containeren er som navnet antyder, en større beholder, hvis funktion er at opmagasinerer blæsemiddel. Blæsemiddelcontaineren anvendes blandt andet til REC-systemet.

Systemet trækker blæsemidlet op til den øverste silo, hvor det ved tyngdekraften falder igennem til renseenheden og ned i den nederste lagerbeholder. Opbevaringstragten bruges til at genopfylde op til 4 sandblæsningsanlæg eller en enkelt Big Clem ( Heavy duty sandblæseanlæg fra Clemco). REC-systemerne inkluderer en støv-forudskillercyklon i standardkonfigurationen, der muliggør brug med ethvert medie. Rec-systemet er et lukket sløjfesystem

Niels Jüngling

"Har du spørgsmål vedr. Rec Systemerne fra Munkebo Clemco, så giv mig et kald"

Niels Jüngling Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk