Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

MB-220 - Det lille vakuumsugeanlæg til sandblæsning med mange muligheder

MB-220 vakuumsystemet er et populært mindre anlæg, som er designet til at transportere blæsemiddel.

Typisk bliver MB-220 anvendt til blæserum, hvor blæsemiddel transporteres fra en gulvgrube via sugeslangen op i en silo, som er placeret ovenpå sandpotten. Blæsemidlet lægger sig i bunden af siloen, mens lettere støvpartikler transporteres videre over i vakuumsugeren, hvor en filterpatron opfanger støvet. Hele systemet fungerer ved hjælp af en luftstrøm genereret af ringkammerblæseren på sugeren.  

MB-220 sugeren har et kompakt design, der gør det nemt at finde plads til enheden. Den har en høj ydeevne i forhold til strømforbrug, og kan f.eks. anvendes i blæserum som alternativ til en kopelevator eller til støvrengøring med en slange trukket ind i blæserummet.

Desuden er MB-220 mulig at bruge som en mobil enhed, der kan medbringes til forskellige jobsites. MB-220 kan anvendes med de fleste typer blæsemiddel. Bruges der andre blæsemiddeltyper end stål, skal man tilføje en cyklon. Og ønskes en finere rengøring af sine blæsemidler, bør man tilføje en kaskaderens.

Med en MB-220, er der mange muligheder for opsætning afhængigt af anvendelsesmuligheder. For at gøre det så nemt som muligt at finde den rette løsning, har vi her nedenfor listet mulighederne op.

Brug af vakuum som transport af blæsemiddel sikrer en hurtigere og renere rengøring i forhold til manuel rengøring. Det sikrer et støvfrit miljø og et sundere arbejdsklima.

Niels Jüngling

"Tag fat i mig, hvis du vil vide mere om vores Munkebo Clemco udstyr til transport af blæsemiddel"

Niels Jüngling Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk