Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Nyt showroom i Skanderborg

Clemco Danmark har indrettet nyt showroom i Skanderborg, hvor vi kan vise vores nyeste maskiner og udstyr. Vi har taget beslutningen om at indrette et 180 m2 stort showroom med de mest solgte af vores maskiner til overfladebehandling. Derfor kan vi nu ikke bare invitere vores kunder til at se maskinerne på forhånd, men også tilbyde at få foretaget blæseprøver på emner, så man kan se hvordan de forskellige blæsekabinetter anvendes med kundernes egne emner i kabinet. Der vil også være mulighed for at modtage undervisning i vores flerkomponent malingssystemer, hvor vi i showroomet har komplette 2K og 3K maleanlæg med fødepumper til hærder og baser, blandetavle med recirkuleringsventiler samt vores egne 1000L dagstanke med frekvensstyrede omrører. Vores velkendte Clemco sandblæsningsmaskiner har fået en ny farve som er mere industrivenlig og giver et godt udtryk i vores nye showroom. Vi udstiller naturligvis også vores 300L dobbeltkammer sandblæsningsapparat som er skræddersyet til sandblæsning med robot.

Udover maskiner til overfladebehandling har vi valgt at udstille alt vores sikkerhedsudstyr så sandblæsere og malere har en mulighed for at prøve hvilken hjelm og friskluftsmaske som de synes er mest komfortabel.

På måleudstyrssiden har vi valgt at udstille vores måleapparater indenfor ruhedsmåling, salttest, densitetsmålinger, vedhæftningstest, lagtykkelsesmåling, poresøgere og klimamåling. De fleste instrumenter kan i dag kobles direkte på mobiltelefonen eller PC for opsamling og registrering af måledata.

Hvis vejret er tørt kan vi udføre en demonstration med vores mobile slyngrensere på både beton og ståloverflader. De mobile slyngrensere er særligt velegnede til store vandrette overflader der skal afrenses for rust, maling eller betonslam.

Du er altid velkommen til at booke et møde for en fremvisning af vores maskiner og udstyr. Selvfølelig kan du også medbringe dine egne emner hvis du ønsker at få foretaget en sandblæsningstest i et af vores mange kabinetter.

Ring til Rune Lund på 40 29 06 29 for at booke en fremvisning af vores udstyr.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev