Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Clemco Danmark A/S overtager Autosam A/S

Clemco Danmark A/S har netop overtaget Autosam A/S, som er en af de førende leverandører af udstyr til undervognsbranchen i Danmark. Begge virksomheder er specialister indenfor rustbeskyttelse, og det var derfor nærliggende at indgå et samarbejde, for at udvide markedet indenfor udstyr til undervognsbehandling.

Den tidligere ejer af Autosam A/S, Aage Jørgensen, siger: Sammen med Clemco Danmark A/S kan vi nu komme hurtigere fra Gedser til Skagen, og helt ud i alle hjørner af landet. Vi har med Clemco Danmark ved roret fået flere sælgere og flere varer på hylderne, og vi kan dermed yde en bedre service til alle vores kunder. Preben Grevsen og jeg, vil selvfølgeligt stadig køre rundt i vores udstillingsvogne og sørge for at vores kunder i undervognsbranchen, på autoværksteder, hos autolakerere og på klargøringscentre, bliver serviceret på sædvanlig vis.

Clemco Danmark A/S, lægger vægt på at Autosam A/S stadig er et uafhængigt firma, hvor kunderne skal have mulighed for at købe de samme gode varer og produkter, som de altid har gjort. Der kommer, som sådan, ikke til at ske de store ændringer for Autosams kunder.


På billedet herover ses fra venstre mod højre: Frederik Nielsen, Aage Jørgensen og Preben Grevsen.

Vi har fået flere sælgere med god viden indenfor rustbeskyttelse og sprøjteudstyr, og vi vil bedre kunne dække hele landet. Derudover er vi ved at udarbejde et nyt flot produktkatalog samt ved at oprette en webshop med alle produkterne på Clemco Danmarks hjemmeside. Begge dele er klar begyndelsen af 2019.

Aage Jørgensen og Frederik Nielsen glæder sig til at gå fremtiden i møde i undervognsbranchen.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev