Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Clemco Danmark A/S søger endnu en udekørende servicetekniker til vores team

Clemco Danmark søger endnu en udekørende servicetekniker, der har en god teknisk forståelse og som er serviceminded. Vi er en spændende virksomhed med mange forskellige kunder indenfor bygningsmalere, olie og gas, vindenergi, stålforarbejdning og overfladebehandling.

Du vil blive en del af vores serviceafdeling og dermed en del af teamet, der er ansvarlig for service og vedligeholdelse af slyngrensemaskiner, sandblæsningsanlæg, metalliseringsanlæg, sprøjtepumper samt opstilling af avancerede robotanlæg. Vi servicerer alle typer af maskiner til overfladebehandling ved alle slags kunder. Lige fra et mindre blæsekabinet hos den lokale smed, til en stor slyngrensemaskine hos nogle af de velkendte danske industrivirksomheder.

Et job med udviklingsmuligheder

I Clemco Danmark A/S har vi udviklet vores egne robotsystemer baseret på ABB robotteknologi. Der er stor efterspørgsel på robotsystemer til sandblæsning, metallisering og sprøjtemaling hos de største og førende vindmølleproducenter på verdensplan. På nuværende tidspunkt er der stor efterspørgsel i Asien, men vi har også leveret vores robotanlæg til europæiske og amerikanske leverandører af bl.a. off shore vindmølletårne og monopiles. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde at du i fremtiden kan udvikle dig indenfor vores automationsløsningerne og indgå i vores serviceteam der rejser ud og opstiller og kommissionere vores robotsystemer rundt omkring i verden, men primært i Asien, USA og EU.

Vores medarbejdere i marken

Vi går meget op i at yde praktisk støtte til vores folk der er ude på opgaver, så man har mulighed for at tale med en ”livlinie”, når der er problemer som kræver det. Derfor er hele vores tekniske afdeling indstillet på at yde hjælp, når det kræves, og disse opgaver bliver altid prioriteret til at blive behandlet omgående.

Der er meget selvstændigt arbejde, med stor kundekontakt og en arbejdsdag med masser af udfordringer, ligesom at der er stor afveksling i arbejdsopgaver. Du vil udføre mange af dine opgaver fra servicebilen, som er udstyret med værktøj og reservedele.

Dine opgaver:

 • Udkørsel på serviceopgaver for reparation og vedligeholdelse hos industrikunder primært i Jylland og på Fyn.
 • Er du interesseret kan vi tilbyde serviceture i udlandet. Vi rejser typisk en til to uger ad gangen.
 • Koordinering af garanti og reparationer af kundernes udstyr i samarbejde med vores leverandører.
 • Udarbejdelse af service- og vedligeholdelsesforslag til vores kunder efter teknisk gennemgang af anlæg.
 • Udarbejdelse af mindre servicerapporter og opfølgning på reparationstider og reservedelssalg. Vi lærer dig grundigt op.
 • Værkstedopgaver i vores afdeling i Skanderborg.

Arbejdssted og tid:

Arbejdsstedet er Niels Bohrs Vej 40, 8660 Skanderborg, og vi arbejder man-tors fra 07.00 – 15:00 og fredag fra 07:00-14:30.

Din profil:

Vi leder både efter nye unge talenter såvel som mere rutinerede kollegaer med masser af erfaring indenfor service og vedligehold af maskiner.

 • Håndværksmæssigt uddannet og gerne indenfor jern og metal, mekaniker, landbrugsmekaniker eller entreprenørmekaniker
 • Teknisk snilde og en god problemløser
 • Kørekort til personbil
 • Taler og forstår dansk og godt kendskab til engelsk og/eller tysk
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • God forståelse for kundepleje og service
 • Meget fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver og ikke bange for at tage fat
 • Vi opfordrer begge køn til at ansøge

Løn efter kvalifikationer. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt 5 feriefridage efter prøveperiodens udløb.

Morten Snede

"Send din ansøgning til mig, hvis du er interesseret i jobbet som servicetekniker hos os. Du er også velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål til stillingen."

Morten Snede Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev