Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Clemco Danmark søger Key Account Manager

Vi søger en ny Key Account Manager til salg af automationsløsninger indenfor overfladebehandling af stålkonstruktioner til offshore brug.

Brænder du for salg, og at opbygge og vedligeholde lange kunderelationer, blandt andet gennem LinkedIn? Så er du den kollega vi er på udkig efter.

Som vores nye Key Account Manager, skal du være med til at udvikle vores potentiale indenfor automatisering af overfladebehandlingsprocesser til større stålkonstruktioner. Denne stilling er skabt til en selvstændig og dedikeret salgsperson, som har en solid erfaring med hele værktøjskassen indenfor projektsalg, og som har tidligere erfaring fra lignende stillinger.

Din profil

Vores forventning er, at du brænder for salg af projektløsninger, og kan se værdien i at opbygge længerevarende relationer med vores kunder. Du har formentlig en teknisk uddannelse indenfor jern- og metalområdet eller måske som elektriker. Det er afgørende, at du har et ønske om at udvikle gode kunderelationer og, at du har et stort gå-på mod med at præsentere nye robotløsninger overfor kunder.

Du vil arbejde tæt sammen med vores designere og robotprogrammører, som ofte deltager i de afgørende salgsmøder, så du vil kontinuerligt udvikle dine kompetencer indenfor vores tekniske løsninger.

Dine tidligere jobs har formentligt givet dig erfaring indenfor online kommunikation, særligt på LinkedIn, og du har flair for at skabe et professionelt digitalt indtryk. Du er god til at tage ansvar for dine salgsopgaver, du arbejder fokuseret og struktureret, og du har overblik over dine salgsaktiviteter og de kommunikative overvejelser, hver gang du løser en salgsrelateret opgave. Du kan desuden udarbejde en langsigtet salgsplan for Clemco Danmark og vælge de rigtige indgangsvinkler til vores kunder, så vi forbliver 10 skridt foran konkurrenterne - også i 2027.

Om stillingen

Clemco Danmark udvikler og producerer automationsløsninger indenfor sandblæsning, sprøjtemaling og sprøjtemetallisering af store stålkonstruktioner, der skal korrosionsbeskyttes til brug i udsatte saltvandsmiljøer. Vores kunder er de førende underleverandører af vindmøllekomponenter, hvor især tårnsegmenter og monopiles samt støbte komponenter udgør hovedparten af vores kundegrundlag.

Vores kunder findes hovedsageligt i Asien, USA, EU og Sydamerika, og du skal derfor forvente en del rejsedage.

Vi har i dag en særdeles veludviklet teknisk afdeling, som består af dygtige projektingeniører og robotspecialister. Du vil referere til vores Head of Product Development.
 

Er du interesseret i jobbet?

Hvis jobbet som Key Account Manager hos Clemco Danmark har din interesse, kan du sende din ansøgning til rn@clemco.dk.

Har du spørgsmål til selve jobbet, eller Clemco Danmark som arbejdsplads, kan du ringe til Rune Nørgaard, Head of Product Development, på tlf. 42 47 55 24.

Vi afholder løbende samtaler, og lukker stillingen når vi har fundet den rette kandidat.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk