Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Vi har haft travlt henover sommeren med robotprojekter rundt om i verden

Mens solen har skinnet lidt i Danmark i denne sommer, så har vi haft travlt med at installere robotoverfladebehandling i tre lande.

Denne sommer har bragt os til Sverige, Skotland og Japan, hvor vi har opført vores egenudviklede robotløsninger til både sandblæsning og sprøjtemaling. Vores projektafdeling har været fuldt optaget af at opføre to komplette robotløsninger til sandblæsning. Og et komplet 2K anlæg til epoxy- og polyurethanmaling af vindmølletårne er blevet installeret i Japan. Alle tre projekter har været længe undervejs med design og udvikling, og det er godt at se det endelige resultat her i august måned, hvor de færdige emner nu er blevet overfladebehandlet i en meget ensartet kvalitet med en Clemco Danmark robotløsning.

Vores robotløsninger finder nu anvendelse indenfor både olie & gas og vindindustrien, og primært til overfladebehandling af store stålkonstruktioner, der skal anvendes off shore, og derfor har store krav til korrosionsbeskyttelsen.

I de kommende måneder skal vi levere to relativt store robotlinier i Asien til metallisering af stålemner til vindmøller. Det er en fremgang, som vi er glade for, og som har været undervejs et stykke tid. Det tager mange år at udvikle og teste de bedste løsninger i et konkurrencepræget marked som overfladebehandling i vindindustrien. Vi glæder os til at møde nye robotopgaver, som vi kan løse for vores kunder rundt omkring i verden.

Frederik Nielsen

"Går du med tanker om at automatisere dine overfladebehandlingsprocesser, er du velkommen til at kontakte mig"

Frederik Nielsen Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk