Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Scandinavian Coating Messe 2017

INVITATION TIL SCANDINAVIAN COATING 2017

Clemco Danmark inviterer igen i år til Scandinavian Coating Messe - Nordens førende messe inden for overfladebehandling. Messen afholdes den 15. og 16. marts 2017 i Øksnehallen i København. Besøg Clemco Danmark på stand nr. 05:13. Der er gratis entré!

Messen arrangeres af de nordiske brancheforeninger, og den store efterspørgsel der har været for en messe i Danmark, fortæller os at det er det helt rigtige sted og tidspunkt at afholde Scandinavian Coating 2017. Og hos Clemco Danmark er vi naturligvis rigtigt glade for at Scandinavian Coating Messen 2017 er tilbage i Danmark.

Udstillerne er ikke længere kun fra Norden – messen er en international begivenhed med udstillere fra mere end 20 forskellige lande.Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen i Øksnehallen i København.

Download invitation

Vi har mange nyheder med os denne gang, og vi glæder os til at præsentere dem for jer:

  • Nyt visionsbaseret sandblæsningssystem – et nyt udviklet robotsystem specielt til sandblæsning af store overflader. Brugen af robotsystemet gør at overfladekvaliteten bliver markant bedre.

  • Gantry robotsystem – kan klare overfladebehandling indenfor både sandblæsning, metallisering og airless maling på store overflader.

  • Nyt pulverlakeringssystem fra MS Switzerland – gennemførte robotsystemer som kommer med den sidste nye robotteknologi indenfor bl.a. hurtige farveskift.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev