Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Vores afdeling i Rødovre flytter - men bliver i Rødovre

Så har vi fået pakket de sidste flyttekasser ud...

... og fra mandag den 7. august 2017, kan du finde os på vores nye adresse:

Valhøjs Allé 173
2610 Rødovre

Det er kun 3 minutter væk fra vores gamle adresse.

Valhøjs Allé 173 samler vi nu et center, hvor vi kan tilbyde endnu flere varer indenfor sandblæsning og Graco malerpumper. Vi opgraderer også på udlejningssiden, så du kan leje endnu flere maleranlæg og vores nye mørtelmaskiner fra Mixer. Og du får selvfølgeligt samme gode service!

 1. Hvis du ønsker at leje en Graco malepumpe til en opgave, hvor det ikke kan svare sig at investere i udstyr, så kan du leje ustyret hos os. Find udlejningsudstyret her.
   
 2. Vi leverer alt i airless sprøjtemale- og sprøjtesparteludstyr fra Graco, og vi udfører også reperationer og laver service på alle Graco anlæg. Se vores udvalg af Graco sprøjteanlæg.
   
 3. Du kan få Clemco Sandblæsningsanlæg lige fra de små 20 liters anlæg til mindre blæseopgaver og helt op til 300 liters anlæg. Udvalget af sandblæsningsudstyr er stort.
   
 4. Vi har alt udstyr til metallisering med zink og aluminium. Vi forhandler den bedste zinktråd og de bedste metalliseringsanlæg. Se vores store udvalg af produkter til metallisering med zink og alu.
   
 5. Vores montører står klar på værkstedet, men kører også ud til montageopgaver og hastesager.

John Persson

"Vi har fået nye flotte lokaler, men ellers er alt ved det gamle - samme gode service og samme gode produkter. Jeg glæder mig til at se dig på Valhøjs Allé 173 i Rødovre."

John Persson Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev