Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Kabiner til sandblæsning- metallisering og maling

Procesrum og kabiner til overfladebehandling
Overfladebehandling med sandblæsning, metallisering og maling med polyuretan og epoxy stiller store krav til lay out planlægning og sikkerhed. 

I gennem de sidste halvtreds år har Clemco designet og bygget sandblæsningsrum til anvendelse indenfor overfladebehandling. Vores medarbejdere laver en grundig gennemgang af dine arbejdsprocesser, lokale sikkerheds- og miljøkrav og produktivitetsbehov, og tager alle disse faktorer med i valget af den perfekte løsning til den bedste pris. Det være sig at opgradere og forbedre et eksisterende stationært system eller at designe en helt ny sandblæsningshal fra bunden. Planlægningen af et procesanlæg stiller store krav til erfarenhed og projektledelse, som vi igennem mange projekter har opnået i lande som Kina, Chile, Taiwan, Rumænien, de Baltiske Lande og Polen.

Vi vurderer størrelsen og udformningen af vores komponenter for at sikre at de svarer til emnets størrelse, gulvplads, type af blæsemiddel, procesintegration og sikkerhed. Vores filterløsninger til opsamling af støv kan tilpasses til kombineret maling og sandblæsning, og til metallisering med zink/alu, ren zink eller ren aluminium. De forskellige støvarter stiller specifikke krav til sikkerheden i filteret som kan tilpasses kundens ønsker.

Sandblæsning
Clemco Danmark tilbyder en bred vifte af forskellige sandblæse komponenter, der kan anvendes i et vilkårligt antal kombinationer, der passer til mange forskellige anvendelser inden for sandblæsning. De viste komponenter kan bygges ind i et industrielt system der passer til de specielle behov, der stilles til sandblæsning af stålkonstruktioner. 


Clemco Danmark kan levere ventilationsløsninger, der går fra 2000 m3/t til 40.000 m3/t. Vores ventilationsløsninger fås som mobilt udstyr, som kan anvendes til udeopgaver samt til fast installation i procesanlæg til både sandblæsning og metallisering.

Clemco Danmarks produkter er beriget med årtiers erfaring i branchen, og bliver løbende undersøgt for overholdelse af alle direktiver samt performance faktorer, så vi er sikre på at vores udstyr opfylder kravene for bedst mulig miljøbeskyttelse, omkostningseffektivitet, og industriel ydeevne.

Rensning og transport af blæsemidler
Vi leverer flere typer komplette anlæg til rensning og gennemløb af blæsemidler. Vi kan levere to typer anlæg til opsamling af blæsemidler, både med skrabegulv som er nemt at vedligeholde, eller med båndtransportør nedlagt i grav, der kan tage meget store mængder blæsemiddel. Transporten fra gruben til vores effektive vindsigte og tromlesigtesystem kan foregå med vakuumsug, eller med kopelevator som begge er gennemprøvede systemer, der kan forsynes med niveaumåler for at opnå energibesparelser når transportsystemet ikke behøver drift. 

Rensningen af blæsemidlet er en vigtig proces så man kan sikre at den rigtige ruhed kan opnås under sandblæsningen. De mindste støvpartikler skal sorteres fra og opsamles i filtereret, og det rensede blæsemiddel bliver transporteret til en silo, hvorfra det automatisk føres ned i blæsebeholderen og kan anvendes på ny. Vi har løsninger til automatisk tilsætning af nyt blæsemiddel således at ruheden på emnerne kan bevares efterhånden som blæsemidlet bliver slidt efter mange gennemløb i anlægget.

Kabiner til metallisering
Metallisering med zink/alu, ren zink eller ren aluminium kræver, at der installeres en kabine i forbindelse med metalliseringsprocessen. Kabinen skal sikre, at støv fra metalliseringen opsamles samt sikre en udsugningsventilation således, at de omkringliggende områder ikke forurenes med zinkstøv.

Hos Clemco Danmark har vi specialiseret os inden for udvikling og produktion af specielle kabineopstillinger, der opstilles på de mål som kunden måtte have til rådighed til processen. 
Metallisering med zink/alu, ren zink eller ren aluminium stiller store krav til filtersikkerhed og arbejdsmiljø. Vores kabiner til metallisering indeholder en række specialkomponenter som er godkendte og velegnende til det hårde miljø indenfor metallisering:

​De vigtigste sikkerhedselementer i metalliseringsrum er følgende:

  • Filterinstallation bør være ATEX godkendt, og der skal udarbejdes risikoanalyse for brugen af anlægget

  • Vi anbefaler en antistatisk behandling af slidbestandig vægbeklædning

  • Vi anbefaler eksplosionssikre lysarmaturer

  • Man skal sikre korrekt jordforbindelse af alle installationskomponenter

  • Metalliseringsstøv skal opsamles i egnede beholdere og isoleres fra fugt

Det er nødvendigt på forhånd at vide, hvilken type metallisering (zink/alu, arc/lysbue) der vil blive brugt for korrekt design af procesrummet. Disse data indsamles i projekteringsfasen.

Frederik Nielsen

"Du er også velkommen til at ringe til mig, hvis du vil vide mere om kabiner til sandblæsning"

Frederik Nielsen Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev