Servicetekniker Rødovre

Er du netop ny-udlært håndværker? Eller har du måske lyst til at skifte branche? Og vil du være en del af et fantastisk team med gode kollegaer, og er du en frisk håndværker med hænderne skruet rigtigt på, så er det dig vi mangler. Vi søger netop nu en servicetekniker til vores afdeling i Rødovre, til reparation og service af malersprøjter og andre maskiner til overfladebehandling.

Servicetekniker på værksted

Om jobbet

Vi er et hold af stærke teknikere med lang erfaring som er klar til at byde dig velkommen. Hos Clemco Danmark sætter vi en ære i at yde den bedste service overfor vores kunder, men det er bestemt lige så vigtigt for os at bevare og dyrke den gode holdånd i firmaet, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt, for at vi som hold kommer i mål med opgaverne.

Du bliver en del af et serviceteam på i alt 7 serviceteknikere, fordelt på vores to afdelinger i hhv. Rødovre og Skanderborg.

Serviceteamet er ansvarlig for service, reparation og vedligeholdelse af overfladebehandlingsudstyr, og de konkrete arbejdsopgaver vil primært dreje sig om:

 • Reparation af sprøjteanlæg hvor vores kunder typisk er bygningsmalere.
 • En god portion daglig kontakt med kunder og salg af reservedele "over
  disken". Du kommer til at se, hvor maskinenerne lander og får feedback
  på dine udførte reparationer på daglig basis.
 • Ansvarlig for modtagelse og kontrol af sprøjteanlæg. Alle kunder skal
  forlade butikken med et stort smil, når de har afleveret et sprøjteanlæg
  til service.
 • Ansvarlig for garantireparationer af kundernes udstyr i samarbejde med vores leverandører.
 • Udarbejdelse af service- og vedligeholdelsesforslag efter teknisk gennemgang af sprøjteanlæggene sammen med kunderne.

Clemco Danmark er et meget holdpræget firma, hvor vi hjælper hinanden med grundig oplæring. Du vil også komme til at besøge vores leverandører i Europa i forbindelse med træning, når der lanceres nye maskiner. Vi er et firma, der ved hvad det drejer sig om, da vi har over 40 års erfaring med salg af sprøjteanlæg til bygningsmalerfaget i Danmark. Det kommer også dig til gode under opstarten i dit nye arbejde. Her arbejder vi på den lange bane, og sætter alle en stor ære i vores faglighed overfor bygningsmalere og overfladebehandlere.

Din kompetenceprofil

Vi forestiller os at du er en udadvendt og positiv person, som går til opgaverne med et smil. Du tager ansvar for dine opgaver, og kan arbejde selvstændigt.

Derudover besidder du følgende egenskaber:

 • Håndværksmæssigt uddannet inden for jern og metal, autobranchen eller
  VVS
 • Teknisk snilde og en god problemløser
 • Kørekort til personbil
 • Taler dansk og har godt kendskab til engelsk
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • God forståelse for kundepleje og service
 • Fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver, og at man er frisk på at tage fat samt en udtalt vilje til at hjælpe kolleger med deres opgaver når det er nødvendigt.
Clemco Danmark serviceværksted i Rødovre

Er du interesseret i jobbet?

Kan du se dig selv som en del af Clemco Danmark A/S? Og er du klar til at tiltræde snarest? Så må du meget gerne - og så hurtigt som muligt - sende din ansøgning til Kenneth Lercke, som er vores ansvarlige for service og vedligeholdelse på e-mail mærket ’Servicetekniker’.

Du er også velkommen til at kontakte Kenneth på +45 40 16 11 98, med spørgsmål til selve jobbet, eller il Clemco Danmark som arbejdsplads. Vi holder løbende samtaler med egnede ansøgere.

Ansøgningsfrist: Løbende

Ansættelsesdato: Løbende

Stilling: Fuldtid

Clemco Danmarks bygning

Om Clemco Danmark

Clemco Danmark A/S er en grossist- og projektvirksomhed, som hører til blandt Nordens førende leverandører af udstyr til overfladebehandling. I over 70 år har vi leveret den bedste kvalitet på markedet, og tilbudt branchens højeste serviceniveau.

Vi er på nuværende tidspunkt et team på i alt 32 medarbejdere. Vi er en uformel arbejdsplads med en alsidig og spændende hverdag der byder på et godt sammenhold og kompetente kollegaer til at varetage dagens opgaver og udfordringer.