Danmarks officielle distributør af Graco og Airlessco

Clemco Danmark er officiel distributør og servicepartner for Graco airless maler- og sparteludstyr til bygningsmalere, samt airless udstyr fra Airlessco. Det sikrer dig fuld garanti på dit udstyr, gratis levering og opstart på de fleste anlæg samt uovertruffen service fra vores uddannede serviceteknikere. Vi klarer langt de fleste reparationer og servicesager fra dag til dag, og tilbyder ellers gratis låneudstyr ved længere sager.

Udvalgte produkter fra Graco og Airlessco

Graco malersprøjte

Graco malersprøjter

Se vores store udvalg af airless malersprøjter fra Graco. Uanset din arbejdsopgave, har vi en malersprøjte som passer.

 

Graco spartelsprøjte i brug

Graco spartelsprøjter

Med en spartelsprøjte fra Graco er du sikret et flot og jævnt resultat. Gå på opdagelse i vores udvalg af Graco spartelanlæg.

 

Sprøjtemaling med Airlessco malersprøjte

Airlessco malersprøjter

Vi er Danmarks officielle distributør af Airlessco malersprøjter til den professionelle bygningsmaler

 

B2B online handel

Stort udvalg af udstyr, tilbehør og reservedele til den professionelle bygningsmaler og entreprenør. Køb det direkte i vores webshop.

Uddannet, specialiseret serviceteam

Vores erfarne serviceteknikere tilbyder service og reparation på maler- og spartelsprøjter fra alle producenter. Vi reparerer oftest fra dag til dag, og tilbyder ellers leje af andet anlæg til halv pris i reparationsperioden.

ISO 9001:2015

Clemco Danmark er certificeret i henhold til ISO 9001 kvalitetsstandarden. Dette sikrer dig at vores løsninger og service altid lever op til den samme gode kvalitet.

Bliv bruger i vores webshop

Udfyld ansøgning nu, og få adgang til dit eget kundecenter, hvor du kan oprette favoritlister og se alle dine webordrer.

Seneste nyheder

Videnscenter

Velkommen til vores nye videnscenter. Her har vi samlet en masse guides, tips & tricks, FAQ og artikler til dig som bygningsmaler. Dyk blandt andet ned i vores videoguides til sprøjteteknikker, find hjælp til valg af den rigtige dyse og meget mere.

TapeTech sparteludstyr

Vi er Danmarks største forhandler af TapeTech udstyr til efterbehandling af gipsvægge. TapeTech har blandt andet udviklet det smarte Continuous Flow System i samarbejde med Graco, som sikrer endnu hurtigere, nemmere og mere præcis spartling af gipsvægge.

 

Artikler