Bygningsmalere der spartler loft

Bygningsmalere og entreprenører

Vi er Danmarks officielle distributør og servicepartner på Graco maler- og sparteludstyr til bygningsmalere. Vi forhandler desuden Graco vejstribeanlæg og mørtelpumper fra Euromair.

Danmarks officielle Graco distributør

Clemco Danmark er officiel distributør og servicepartner for Graco airless malersprøjter til bygningsmalere. Det sikrer dig fuld garanti på dit udstyr, gratis levering og opstart på de fleste anlæg samt uovertruffen service fra vores uddannede Graco serviceteknikere. Vi klarer langt de fleste reparationer og servicesager fra dag til dag, og tilbyder ellers gratis låneudstyr ved længere sager.

Udvalgte produkter fra Graco

Graco malersprøjte på batteri

Graco malersprøjter

Se vores store udvalg af airless malersprøjter fra Graco. Uanset din arbejdsopgave, har vi en malersprøjte som passer.

 

To mand spartler væg

Graco spartelsprøjter

Med en spartelsprøjte fra Graco er du sikret et flot og jævnt resultat. Gå på opdagelse i vores udvalg af Graco spartelanlæg.

 

Påføring af stribemarkering på lager

Graco stribemarkering

Vi har Danmarks største udvalg af Graco sprøjteanlæg til stribemarkering både inde og ude.

 

Gratis levering og opstart

Vi tilbyder gratis levering og opstart af langt de fleste Graco maler- og spartelsprøjter. Her hjælper vi dig godt i gang med dit nye udstyr og kommer med gode råd til drift og vedligehold.

Uddannet, specialiseret serviceteam

Vores erfarne serviceteknikere tilbyder service og reparation på maler- og spartelsprøjter fra alle producenter. Vi reparerer oftest fra dag til dag, og tilbyder ellers lån af andet anlæg.

ISO 9001:2015

Clemco Danmark er certificeret i henhold til ISO 9001 kvalitetsstandarden. Dette sikrer dig at vores løsninger og service altid lever op til den samme gode kvalitet.

Seneste nyheder

Videnscenter

Velkommen til vores nye videnscenter. Her har vi samlet en masse guides, tips & tricks, FAQ og artikler til dig som bygningsmaler. Dyk blandt andet ned i vores videoguides til sprøjteteknikker, find hjælp til valg af den rigtige dyse og meget mere.

TapeTech sparteludstyr

Vi er Danmarks største forhandler af TapeTech udstyr til efterbehandling af gipsvægge. TapeTech har blandt andet udviklet det smarte Continuous Flow System i samarbejde med Graco, som sikrer endnu hurtigere, nemmere og mere præcis spartling af gipsvægge.

 

Artikler