Om Clemco Danmark

Dengang

I 1941 i San Francisco, besluttede en mand ved navn Alfred J. Cleary at starte en produktion op af sandblæsningsudstyr til overfladebehandling. Han kaldte sin fabrik for Clemco. Det var åbenbart det helt rigtige tidspunkt at starte fabrik på, for det viste sig hurtigt at være en stor succes, og i 1958 åbnede Clemco deres første udenlandske afdeling i England. Og derfra tog det fart, og Clemco blev et anerkendt navn rundt om i verden.

I 1974, tog Clemco det næste store skridt og lancerede Clemco International GmbH -  et datterselskab med kontor og fabrik tæt på München i Tyskland, og som stadig den dag i dag servicerer Europa, Mellemøsten og Afrika. Clemco International GmbH stiftede blandt andet et datterselskab i Danmark, og det er det firma, som vi i dag kender, som Clemco Danmark A/S.

i dag

Kernen i Clemco Danmarks forretning er overfladebehandling indenfor sandblæsning, metallisering og airless maling. Samtidig med en ny ejer i 2009 begyndte Clemco Danmark at fokusere mere på automatiserede robotløsninger inden for overfladebehandling. I løbet af det sidste årti har vi startet en helt ny afdeling for teknologi op, hvor ingeniører og eksperter inden for robotløsninger udvikler og designer skræddersyede robotløsninger og automationssystemer.

I dag er Clemco Danmark en international anerkendt virksomhed, der udover at være en engros- og projektorienteret virksomhed inden for maskiner og udstyr til overfladebehandling, også forsyner vindmølleindustrien, olie & gas samt i bilindustrien med robotløsninger. Det har været en lang og meget succesfuld rejse at nå dette ekspertiseniveau, og i dag har vi et godt fundament for fremtiden, hvor vi kan tilbyde egenudviklede robotløsninger til vores kunder.

Offshore wind turbines in the sunset

70 års erfaring indenfor overfladebehandling

Clemco Danmark A/S er en grossist- og projektvirksomhed indenfor overfladebehandling. Vi tilbyder en lang række produkter og serviceydelser til overfladebehandling af stål samt salg af airless sprøjteanlæg til bygningsmalere.

Vi tilbyder noget af det mest gennemprøvede udstyr og anlæg til sandblæsning, metallisering og airless maling. Vi har meget lange samarbejdsforhold med vores nøje udvalgte leverandører fra fortrinsvis Europa og USA. Det betyder at vi har opnået meget stabile leverandør/kundeforhold, og at vi igennem en lang årrække har opbygget en stor viden om de enkelte produkter, som vi med glæde videregiver til vores kunder.

ISO 9001:2015 kvalitetsledelse

For at sikre en høj kvalitet af vores services og produkter, har vi hos Clemco Danmark valgt at arbejde efter ISO 9001:2015 standarderne.

ISO 9001 hjælper med at give et overblik over virksomhedens forretningsgange, og alle processer er dokumenteret, og det er derfor helt tydeligt beskrevet, hvordan vi skal nå de målsætninger, som vi ønsker, og som betyder mest for vores kunder. Det højner uden tvivl kvaliteten omkring vores varer og den service vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

Virksomheder, der er ISO 9001-certificeret, oplever færre fejl, bedre rapportering og kommunikation, forbedret kvalitet på produkter og services, og har en høj leveringssikkerhed.

Clemco servicemontør på værkstedet

Vision

Clemco Danmark er en specialistvirksomhed, der producerer og forhandler maskiner og udstyr til overfladebehandling af stål og bygninger. Vores vision er, at vi med vores solide kendskab til overfladebehandling, kan bevare værdien af stålkonstruktioner og bygninger i aggressive miljøer.

 

Mission

Vores mission er altid at levere de bedste anlæg indenfor industriel overfladebehandling og til bygningsmalere. Vores mission vil vi opfylde ved konstant at udvikle vores viden om overfladebehandlingsmetoder, for derved at tilbyde de mest holdbare produkter til vores kunder indenfor industriel overfladebehandling og til bygningsmalere.