Sparteltrailer

Sparteltrailer

Med en sparteltrailer fra Clemco Danmark er du sikret et hurtigt og effektivt spartelanlæg, mens du undgår dårlige arbejdsstillinger, tunge løft op af trapper og balancegang på stiger.

Trailerløsning til sprøjtespartel

Til store spartelopgaver er en trailerløsning uundværlig. Med det indbyggede sprøjtespartelanlæg kan du spartle op til 95 % hurtigere end ved at spartle i hånden.

  • 65 meter slange - kan nemt sprøjtespartle op til 7.-8. sals højde
  • Elektrisk slangeoprul - du sparer på dine kræfter
  • 155 liter spartelkar - du kan nemt spartle 3 paller spartel på en dag
  • Anlægget kan afmonteres og tages ud af traileren
  • Opnå øget effektivitet, mobilitet og produktivitet
  • Godkendte arbejdsprocesser i forhold til arbejdstilsynet
Spartelanlæg i sparteltrailer
Sparteltrailer til sprøjtespartel

Trailerløsning

Vi har Danmarks bedste spartelløsninger til bygningsmaleren, der er villig til at tage sprøjtespartling til næste niveau. Professionel, lynhurtig spartel af selv de største opgaver.

 

Maler arbejder i sparteltrailer

Udlejning

Har du brug for en trailer til enkelt opgave eller vil du gerne prøve løsningen af inden du investerer? Så kan du leje vores smarte sparteltrailer.

 

Reparation på værksted

Service og reparation

Hos Clemco Danmark får du altid den bedste service. Vi servicerer din sparteltrailer så den altid fungerer optimalt, og tilbyder hurtig reparation hvis der mod forventning opstår driftsstop.

 

Totalløsning til de store spartelopgaver

Er du klar til at gå all in på sprøjtespartling? Vi har landets bedste totalløsning til bygningsmaleren. Skal udstyret være i orden, og bare køre dag ud og dag ind? Så skal du have fingrene i vores geniale spartelkoncept.

Som et første skridt på vejen, kan du tage et kig på hvordan det gik, da vi parkerede vores sparteltrailer på en byggeplads, tændte for alle knapperne, og spartlede derudad - 7 timer i streg!

Vil du vide mere om vores sparteltrailer?

Du er altid velkommen til at hive fat i en af vores eksperter i sprøjtespartel. De står klar til at vejlede og komme med gode råd, til at optimere dine daglige opgaver.

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Rasmus Beier

Rasmus Beier

Salgskonsulent
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent