TapeTech

TapeTech

Kvalitetsudstyr til efterbehandling af gipsvægge. TapeTech har udviklet udstyr som gør arbejdet med gipssamlinger hurtigt, nemt og effektivt.

Demo af TapeTechs produkter

Vi har lavet denne video for at demonstrere nogle af TapeTechs produkter. Rasmus Beier giver her en forsmag på hvor nemt udstyret er at håndtere. Det bliver stort set ikke lettere - og du slipper for at hoppe op og ned af stiger, samt at stå og holde balancen på en stige mens du spartler, og giver den sidste finish.

 

Gør arbejdet op til 75 % hurtigere

Graco og TapeTech har sammen udviklet et nyt spartelsystem (Continuous Flow System, CFS), så efterbehandlingen af gipsvægge nu bliver endnu hurtigere, nemmere og mere præcist.

Med Graco CFS sprøjteanlæg, som passer til TapeTechs bazookaer og spartelbokse, har du at gøre med en 95 liter stor mobil beholder til spartelmasse, som kan fylde Bazookaer fra TapeTech så nemt som ingenting.

Bazookaen sprøjter spartel i samlingerne, sætter tape på og spartler igen – i ét hug! Var der nogen, der sagde det gik stærkt? Det er faktisk op til 75 % hurtigere, end når der arbejdes manuelt.

TapeTechs produkter gør arbejdet for dig

Graco CFS sprøjteanlæg til spartelbokse og baxookaer

Graco CFS sprøjteanlæg

Med Graco CFS sprøjteanlæg, har du at gøre med en 95 liter stor mobil beholder til spartelmasse, som så let som ingenting kan fylde bazookaer fra TapeTech.

Manuel Carbon Bazooka

Bazooka til CFS system

Denne bazooka nem at fylde, og du kommer hurtigt i gang med dit job at spartle samlinger i nyopsatte gipsvægge, sætter tape på og spartler igen - på én gang!

Graco CFS sprøjteanlæg til spartelbokse og baxookaer

Manuel bazookafylder

Denne manuelle boks- og bazookafylder, er nem og lige til at bruge, når du skal fylde dine spartelbokse og bazookaer. Med et par enkelte pump er bazookaen fuld.

Graco CFS sprøjteanlæg til spartelbokse og baxookaer

Søm- og skruefylder

TapeTech søm- og skruefylder fås i 2" og 3". Fylder søm og skruehuller i gipsvægge ud med spartelmasse. Kan sættes på en forlængerstang, og er nem at bruge.

Manuel spartelboks

Manuel spartelboks

Manuel spartelboks fra TapeTech fås i 7",10" og 12", og passer til TapeTechs forlængerstænger, så du nemt og uden brug af stiger kan spartle vægge og lofter.

Spartelboks til CFS spartelsystemet fra TapeTech og Graco

Boks til CFS Systemet

TapeTech spartelboks til Graco CFS. Fås i størrelserne 7", 10" og 12". Passer til TapeTech forlængerstænger, og du undgår dermed at skulle op at stå på stiger.

Vi giver gerne en demo af vores TapeTech produkter

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Rasmus Beier

Rasmus Beier

Salgskonsulent
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent