Industriel overflade­behandling

Clemco Danmark er din leverandør af alt udstyr til sandblæsning, metallisering og industriel maling. Vi har desuden et stort udvalg af sikkerhedsudstyr og måleudstyr. Gennem de seneste 70 år har vi opnået en helt særlig erfaring og viden inden for overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse.

Eksperter i over­flade­behandling og korro­sions­beskyttelse

Clemco Danmark har leveret udstyr til overfladebehandling i over 70 år, og vi er i dag blandt Danmarks førende eksperter inden for sandblæsning, metallisering, slyngrensning og industriel maling.

Mand sandblæser i blæserum

Sandblæsning

Hos Clemco Danmark har vi af af landets største udvalg af sandblæseanlæg og udstyr til sandblæsning herunder blæsemidler. Med 70 års erfaring tør vi godt kalde os for Danmarks førende eksperter inden for sandblæsning.

 

OMSG slyngrenser

Slyngrensning

Vi er Danmarks eneste leverandør af de velkendte OMSG slyngrensere, som sikrer dig optimal ydelse og en særdeles lang levetid. Vores team sørger for projektering og layout, så løsningen er tilpasset netop din produktion.

 

Metalliseringspistol

Metallisering

Overfladebehandling med metallisering på både onshore og offshore konstruktioner, kræver det rette udstyr. Vi forhandler højkvalitets udstyr fra Osu Hessler, som er udviklet til at sikre den optimale korrosionsbeskyttelse.

 

Airless maling af stor konstruktion

Airless maling

Gennem mange år har Clemco Danmark været forhandler af Wiwa malerpumper til industriel brug. Vi tilbyder en lang række støttelser til forskellige anvendelser, samt et stort udvalg af tilbehør og udstyr til den industrielle maler.

 

B2B online handel

Stort udvalg af udstyr, tilbehør og reservedele til sandblæsning, slyngrensning, metallisering og industriel maling. Køb det direkte i vores webshop.

Uddannet, specialiseret serviceteam

Vores dygtige og erfarne serviceteknikere står altid klar til at hjælpe dig, når der er behov for service og reparation. Vi tilbyder desuden serviceaftale til dig med behov for ekstra driftssikkerhed.

ISO 9001:2015

Clemco Danmark er certificeret i henhold til ISO 9001 kvalitetsstandarden. Dette sikrer dig at vores løsninger og service altid lever op til den samme gode kvalitet.

Bliv bruger i vores webshop

Vil du have adgang til at se priser og handle online? Ansøg om at blive bruger i vores webshop. Så får du også dit eget kundecenter, hvor du kan oprette favoritlister og se alle dine webordrer.

”Jeg har stor gavn af Clemco Danmarks høje serviceniveau. Faktisk har jeg taget ordrer ind som jeg ikke havde kunne håndtere, uden deres support."

”Vi har igennem mange år haft et godt og givtigt samarbejde med Clemco Danmark, som blandt andet er eksperter indenfor sandblæsning, slyngrensning og blæsemidler"

"Jeg er meget glad for at have Clemco Danmark som leverandør. Her får jeg den bedste service, den bedste sparring, og gode priser på værktøj i top kvalitet."

Seneste nyheder

Din leverandør af alt til overfladebehandling

Igennem mange år har Clemco Danmark leveret udstyr til overfladebehandlingslæg med industriel produktion. Vi har udstyr til alle slags metalkonstruktioner, landbrugsmaskiner, containere, rørledninger og vindmølletårne, naceller og monopiles til offshore.

Vores maskiners ydeevne er blevet testet både i laboratoriet og i det virkelige liv under meget hårde produktionsbetingelser, med fremragende resultater indenfor stabilitet og holdbarhed.

  • Clemco Danmark kan tilbyde manuelt udstyr eller automatiserede robotløsninger indenfor overfladebehandling
  • Vi tilbyder projektledelse, anlægskonstruktion samt rådgivning i forbindelse med miljø- og brandgodkendelser.
  • Vi projekterer komplette løsninger lige fra de mindste sandblæserum til store proceslinier med conveyor og separate rum til sandblæsning, metallisering, maling og IR-tørring
Tekniker måler overflade efter metallisering

Stort udvalg af måleudstyr til overfladebehandling

Vi tilbyder et bredt sortiment af måleinstrumenter til kontrol af blandt andet ruhed, vedhæftning, lagtykkelse, glans og saltkoncentration. Vi forhandler primært udstyr fra Defelsko, som har over 50 års erfaring med at producere måleinstrumenter inden for alle processer af overfladebehandling.

Vores uddannede specialister står klar til at hjælpe igang med nyt udstyr, samt løbende vedligeholde og kalibrere eksisterende.

 

Artikler

Korrosionsbeskyttelse

Korrosionsbeskyttelse

For at opnå en god og holdbar antikorrosionsløsning for konstruktioner, som skal stå i eller ved havvand i mere end 30 år, er det især vigtigt at alle trin i antikorrosionsprocessen bliver udført korrekt

Læs artikel