Artikel om nye måleinstrumenter

Artikel om nye måleinstrumenter

Vores sælgere var i efteråret på leverandørbesøg hos hollandske Industrial Physics, og de fik lov til at nørde måleinstrumenter i en hel uge.

Vi har fået nye typer af måleinstrumenter i vores sortiment

Vi har været på leverandørbesøg og fået indsigt i nye produkter

 

Vores sælgere har i efteråret været på leverandørbesøg hos Industrial Physics, som er kendt for deres mange typer af måleinstrumenter til mange forskellige industrier.


Brian, Morten og Martin repræsenterede Clemco Danmark, og i løbet af den uge, de var afsted, fik de sammen med 25 andre distributører en grundig gennemgang af alle deres mange inspektionsinstrumenter.


Industrial Physics er en af verdens førende virksomheder indenfor måleinstrumenter og inspektionsudstyr, og leverer førsteklasses udstyr til blandt andet kvalitetssikring af overfladebehandling. Industrial Physics har eksisteret i næsten 100 år, og har altid været med på beatet, ved at være innovative, nysgerrige og kvalitetsbevidste og ved at skræddersy løsninger til en lang række industrier med hver deres unikke behov.

Vores besøg hos Industrial Physics

 

Da vi er eksperter indenfor overfladebehandling, elsker vi at nørde, og vi følger altid med i, hvad der sker ude i verden indenfor vores felt og fagområder. Og da vi blev inviteret til et 5 dages seminar hos Industrial Physics, tænkte vi at det var en oplagt mulighed for netop at få indblik i de sidste nye trends, og mulighed for at dykke mere ned i vores fagområder, og udvide vores ellers brede horisont, men også at lære om de nye muligheder der er, når det kommer til måleinstrumenter.


Der var også god mulighed for sparring med alverdens eksperter indenfor netop inspektionsudstyr. 

Nogle af nyhederne i vores sortiment af måleinstrumenter

Coatmaster Flex

Ved at kunne måle lagtykkelsen af coatingen tidligt i produktionen, kan du hurtigt dokumentere og kontrollere lagtykkelsen, og dermed spare på coatingen, forbedre coatingskvaliteten og reducere indkørings- og tørretid. Det er afgørende for resultatet og for at kunne reducere produktionsomkostningerne at have adgang til en lagtykkelsesmåler, der er nem at håndtere og fungere i et industrielt miljø.

 • Kan måle på både våd og tør coating. Fordelen ved at måle allerede mens coatingen er våd, er at man kan fange eventuelle fejl tidlig i produktionen.
 • Undgå omarbejde og kasserede emner, da du opdager afvigelser tidligt i produktionen
 • Kan måle på emner, der bevæger sig. Man skal ikke stoppe anlægget, for at registrere målinger.
 • Kan måle på en afstand fra 2 – 15 cm. Du kan holde en passende afstand til emnerne, og stadig få helt præcise målinger.
 • Besparelse på forbruget af coatingen, da du har mulighed for at måle lagtykkelse inden hærdning.
 • Sikre at du ikke bruger mere materiale end højst nødvendigt, hvilket skåner miljøet og styrker jeres virksomheds grønne aftryk.

Video af CoatMaster Flex i aktion

Industrial Physics har lavet denne video, der viser, hvor hurtigt og præcist målinger kan foretages, så man allerede tidligt i processen finde ud af, om coatingen sætter sig optimalt på emnet.

Curve X 4 Ovnlogger

Måler temperaturen i hærdeovne, og er et godt redskab til at finde ud af, om der er temperaturforskelle i forhold til, hvor i ovnen emnet befinder sig. Curve X 4 Ovnlogger giver dig indsigt i ovntemperatureffektivitet, strømlining af drift og reduktion af omkostninger.

 • Sikrer hurtigst muligt tørretid ved hjælp af identificere optimal tørretid og temperaturer
 • Besparelse af strømforbrug ved at kunne identificere om man tørre længere tid eller kører med for høje temperaturer end hvad der er nødvendigt
 • Kan identificere, hvornår emnet er tørt og dermed sikre hurtigst muligt transporttid på conveyerbane
 • Giver indsigt i ovnens effektivitet af temperaturer, strømlinende drift og reducere omkostninger i produktionen

Slidtester

Måler dine malinger, lak og andre coatings evne til at modstå at blive påvirket udefra af skrub, slid og vaskbarhed.
Bygget og udviklet af TQC Sheen, et af specialistmærkerne indenfor test af maling. Måler modstand mod ridser, slid og farvetab forårsaget af våd eller tør slitage. Ved at simulere hverdagsslitage fra f.eks. rengøringsmidler eller generel daglig brug vil den vise dig, om din maling, lak og belægning er egnet til formålet.

 • Giver præcis og stabil kontrol af hastighed ved hjælp af en mikrostep motor
 • Bredt program af modeller og tilbehør afhængig af emnetype, samt om det er test af tør eller våd materialer
 • Bruges til at øge performance, optimere produktkvalitet, samt reducere omkostninger, ved at sørge for at holdbarheden er mest optimal.
Vindmøller i havet

Salttågetester

Simulerer præcise miljømæssige testforhold, for at undersøge accelerationen af korrosion af stålemner. Salttågetesteren er produceret i EU, er let at betjene og bliver brugt til at teste både ubehandlede emner og coatede testpaneler. Designet sikrer, at salttågetesteren opfylder alle kravene indenfor alle større nationale og internationale virksomhedsstandarder.

Eksempler på markeder: Fordele:

 • Offshore industrien
 • Maling, overflade og coatings
 • Bilindustrien
 • Kemisk industri
 • Elektronik
 • Rumfart
 • Militær
 • Tæt driftskontrol og total nøjagtighed ved hjælp af let adgang til påfyldning og sterilisering forhindrer overdreven vækst af alger, som giver høj effektivitet.
 • Op til 14 dages drift ved hjælp af eksternt saltopløsningsbeholder og integrerede filtersystemer
 • Luftregulatorer og flowmålere der sikrer stabilt lufttryk og saltkoncentration
 • Lavet af speciel designet brandhæmmende glasforstærket polyester med høj kemikalie- og temperaturtolerance.
 • Toplåget er med gasfjedre så der sikres jævn drift og effektiv tætning når de er lukket, for at sikre fuld isolering

Vil du vide mere om vores nyeste måleinstrumenter?

Så tag fat i Clemco Danmarks konsulenter - de står klar til at rådgive dig om måleinstrumenter inden for overfladebehandling.

Vi er eksperter i over­flade­behandling

Clemco Danmark har leveret udstyr til overfladebehandling i over 70 år, og vi er i dag blandt Danmarks førende eksperter inden for sandblæsning, metallisering, slyngrensning og industriel maling.

Mand sandblæser i blæserum

Sandblæsning

Hos Clemco Danmark har vi af af landets største udvalg af sandblæseanlæg og udstyr til sandblæsning herunder blæsemidler. Med 70 års erfaring tør vi godt kalde os for Danmarks førende eksperter inden for sandblæsning.

 

OMSG slyngrenser

Slyngrensning

Vi er Danmarks eneste leverandør af de velkendte OMSG slyngrensere, som sikrer dig optimal ydelse og en særdeles lang levetid. Vores team sørger for projektering og layout, så løsningen er tilpasset netop din produktion.

 

Metalliseringspistol

Metallisering

Overfladebehandling med metallisering på både onshore og offshore konstruktioner, kræver det rette udstyr. Vi forhandler højkvalitets udstyr fra Osu Hessler, som er udviklet til at sikre den optimale korrosionsbeskyttelse.

 

Airless maling af stor konstruktion

Airless maling

Gennem mange år har Clemco Danmark været forhandler af Wiwa malerpumper til industriel brug. Vi tilbyder en lang række støttelser til forskellige anvendelser, samt et stort udvalg af tilbehør og udstyr til den industrielle maler.