Cases og kundereferencer

Hos Clemco Danmark har vi gennem mange år opbygget tætte relationer med vores kunder. Læs mere om hvordan kunderne oplever samarbejdet her.

JQ Steel

JQ Steel

Clemco Danmark har leveret og monteret et komplet ventilations- og vakuum anlæg til glasblæsning

Læs mere

Vi er eksperter i industriel overfladebehandling

Med mere end 70 års erfaring inden for overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse, er vi i dag blandt landets førende eksperter. Det sikrer dig den bedste rådgivning om alt inden for sandblæsning, slyngrensning, metallisering og industriel maling.

”Vi har igennem mange år haft et godt og givtigt samarbejde med Clemco Danmark, som blandt andet er eksperter indenfor sandblæsning, slyngrensning og blæsemidler"

"Jeg er meget glad for at have Clemco Danmark som leverandør. Her får jeg den bedste service, den bedste sparring, og gode priser på værktøj i top kvalitet."

”Samarbejdet med Clemco Danmark har vist sig at være en god forretning for os (...) altid en god og professionel service og vejledning.”

”Jeg har stor gavn af Clemco Danmarks høje serviceniveau. Faktisk har jeg taget ordrer ind som jeg ikke havde kunne håndtere, uden deres support. De mener det virkelig når de kalder sig en samarbejdspartner, og ikke bare en leverandør."