AUTOMATISEREDE LØSNINGER TIL OVERFLADEBEHANDLING

Udvikling af automationsløsninger til overfladehandling og korrosionsbeskyttelse. Vi er specialister i levering af innovative systemer til sandblæsning, metallisering og maling af vindmølletårn og monopæle.

Robotløsninger til vindindustrien

Gennem vores mange projekter de seneste 70 år, har vi opnået en unik forståelse af overfladebehandling, for at sikre at hver proces - hvad end det er sandblæsning, metallisering eller maling - udføres på en måde, hvor stålelementet er sikret de bedste forudsætninger inden den næste overfladebehandling. Vi er specialiseret i løsninger til overfladebehandling af vindtårne, monopæle og støbte elementer.

Sandblæsningsrobot

Automatiseret sandblæsning

Det mest effektive udstyr til sandblæsning er nødvendigt for at sikre en grundig afrensning samt den rette ruhed. Vores sandblæsningsrobotter er udviklet til at øge præcision, opnå kortere driftstid samt forbedre beskyttelsen af stålelementet.

 

Metalliseringsrobot

Automatiseret metallisering

En automationsløsning til metallisering sikrer at processen kontrolleres meget præcist og med en særdeles høj kvalitet. Med en metalliseringsrobot er processen hurtigere, mere præcis og med et betydeligt reduceret forbrug af zinktråd.

 

Malerobot

Automatiseret sprøjtemaling

Sprøjtemaling med robotter sikrer en nem kontrol af lagtykkelse og overlap, mens forbruget af maling reduceres. Ydermere er den automatiserede proces hurtig, præcis og tidsbesparende, sammenlignet med manuelt arbejde.

 

Offshore wind turbines in the sunset

70 års erfaring med overfladebehandling

Danmark har altid være frontløber inden for vindenergi og stålkonstruktioner til denne branche, såsom vindtårne, naceller og offshore jacket fundamenter. Clemco Danmark har gennem mange år arbejdet med netop disse brancher. Vi kan med stolthed sige, at vi er eksperter i udstyr og løsninger til overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse. Baseret på vores gennemgående erfaring, har vi udviklet vores egne robotløsninger til sandblæsning, metallisering og maling af store stålkonstruktioner til vindindustrien.

Vi leverer komplette procesanlæg, automationsløsninger til de enkelte overfladeprocesser, samt udstyr til eksisterende robotinstallationer.

Optimering af produktionstid og kvalitet

En robot kan arbejde 24/7 uden pauser, hvilket optimerer den overordnede driftstid. Derudover sikrer robotten en ensartethed, som øger kvaliteten af den behandlede overflade.

Forbedring af arbejdsmiljø

En automatiseret løsning eliminerer mængden af belastende arbejde for dine medarbejdere, og reducerer helbredsrisici relateret til eksponering for støv og partikler.

ISO 9001:2015

Certificeret i henhold til ISO 9001 kvalitetsstandard. For at sikre den høje kvalitet af vores løsninger, har vi valgt at følge DS/EN 9001:2015 standarden i vores processer.