Metalliseringskabine

Kabiner til overfladebehandling

Industrielle løsninger til faste installationer og mobilt udstyr indenfor transport og genvinding af blæsemiddel samt ventilation og affugtning.

Munkebo udstyr til sandblæsning

Clemco Danmark tilbyder en bred vifte af forskellige sandblæsningskomponenter, der kan anvendes i et vilkårligt antal kombinationer, og som passer til mange forskellige anvendelser indenfor sandblæsning. 

Alle komponenterne, som kommer fra vores leverandør og samarbejdspartner gennem 50 år, Munkebo Clemco, kan bygges ind i et industrielt system, der passer til kundens specielle behov, og til de særlige behov, der er til sandblæsning og stålkonstruktioner.

Munkebo udstyr til sandblæsning
Clemco Danmarks Teknisk afdeling

Projektering af kundetilpassede løsninger

Hos Clemco Danmark har vi et team af sandblæsningseksperter og ingeniører, som samarbejder tæt om vores projekter. Hermed er du sikret kompetent rådgivning og projektledelse fra start til slut.

Vi leverer også komplette, kundetilpassede løsninger med alt det nødvendige udstyr til at sikre en effektiv sandblæsning af små og store stålkonstruktioner.

Industrielle løsninger til sandblæsning

Munkebo vacuum suger

Vakuumsystemer

Munkebo vakuumsystemer anvendes til opsamling og transport af blæsemiddel, og sikrer en hurtig og effektiv rengøring af rummet. Systemet kan håndtere de mest almindelige typer blæsemiddel.

 

Munkebo genvinding tårnsystem

Genvindingssystemer

Med genvindingsanlæg renses og sorteres det brugte blæsemiddel, således det brugbare blæsemiddel adskilles til genanvendelse, hvormed man kan opnå store besparelser.

 

Munkebo transportabel ventilation

Ventilation

Der stilles høje krav til ventilation og til reduktion af støvkoncentrationer som forekommer ved sandblæsning. Vores ventilations enheder fås både til faste installationer og som mobilt udstyr.

 

Munkebo blæserum

Blæserum

Vi leverer også komplette sandblæserum. Om du har brug for et helt nyt system eller bare en opgradering af dit gamle anlæg, så stiller vi vores erfaring og viden til rådighed fra start til slut i processen.

 

Munkebo affugter

Affugtere

Det er altafgørende for en sandblæsning af stål og jernholdige konstruktioner, at fugtigheden holdes på et minimum for at undgå korrossion af de stålblæste emner, men også at holde blæsemidlet fri for fugt.

 

Munkebo støvfri enhed

Støvfri enheder

For de kunder der ønsker enheder til støvfri sandblæsning, tilbyder vi to special designede enheder til mindre opgaver fra Munkebo Clemco. Enhederne anvendes f.eks til rengøring af svejsesøm.