Clemco Training Center

Events indenfor industriel overfladebehandling

Shot blasting robot

Sandblæsning

Når vi afholder kundearrangementer og demoer indenfor sandblæsning, går vi meget op i sikkerhed og personlige værnemidler. Vi lægger meget stor vægt på korrekt brug af udstyr, og hvordan du bedst muligt udnytter anlæg og udstyr optimalt. Vi kommer også ind på forskellige typer af overflader, blæsemiddel og måleinstrumenter.

 

Metallizing robot

Metallisering

Metallisering af stålemner med zink og zink/alu giver stadig den bedst mulige korrosionsbeskyttelse i krævende miljøer. Når vi afholder demoer, gennemgår vi de vigtigste parametre for effektiv metallisering, korrekt brug af udstyr, og giver dig den nyeste viden omkring metallisering. Vi kommer også ind på lagtykkelser, godstykkelser og brug af måleinstrumenter.

 

Industriel sprøjtemaling med Wiwa Herkules

Industriel sprøjtemaling

Sprøjtemaling af større stålemner er et vigtigt led i korrosionsbeskyttelsen. På vores kundearrangementer og demoer kommer vi ind på malingstyper, forskellige sprøjtemaleanlæg, prisoltyper og sikkerhed. Vi kommer til at gennemgå de vigtigste parametre for at få det bedste resultat med sprøjtemaling. Vi kommer også ind på lagtykkelser og brug af måleinstrumenter.

 

Hold øje med tid og sted

Vi har ikke pt. arrangementer på programmet, men hold øje med siden her, eller ring til en af vores salgskonsulenter, hvis du er interesseret i at høre om fremtidige arrangementer.

Du er altid velkommen til at booke en demo af vores produkter. Kontakt en salgskonsulent og hør nærmere.

Hiv fat i os, hvis du har brug for en demo af et anlæg

Tom Krarup

Tom Krarup

Salgskonsulent
Brian Haugland

Brian Haugland

Salgskonsulent
Niels Jüngling

Niels Jüngling

Salgskonsulent