Guides

Hvilken maler- eller spartelsprøjte er den rigtige for dig? Og hvilken dyse er det lige, som fungerer bedst til maling af lofter? Dette giver vi vores anbefalinger til i vores maler- og spartelguides.

Dyseguiden

Når der skal sprøjtemales eller sprøjespartles er det helt essentielt at vælge den rigtige dyse. Valg af dyse har stor betydning for både kvaliteten af resultatet og hvor hurtigt arbejdet udføres.

Vi har udarbejdet en dyseguide, som hjælper dig til at vælge den rette type dyse til forskellige typer anlæg og opgaver.

Se desuden vores video om dysevalg, der viser vigtigheden i at vælge den rette størrelse dyse.

 

Dyse på malerpistol

Videoguides

På vores YouTube kanal har vi samlet en række vejledninger til blandt andet opstart og rengøring af anlæggene. Vi tilføjer løbende nye videoer, så husk at abonnere på kanalen.

 

SPARTELGUIDEN

Vi har opdateret vores spartelguide, og du kan nu finde alt om vores sparteludstyr og tilbehør i vores 20 sider store brohure. 

Du finder alle vores mest populære spartelanlæg, udstyr og tilbehør fra Graco, og TapeTech værktøjerne har også fået en del spalteplads.

Dowload den elektroniske version lige her!

Hvis du ønkser Spartelguiden i fysisk papirformat, så skal du bare tage fat i din salgskonsulent hos Clemco Danmark. Ellers kan du lige nappe en med, når du alligevel kommer forbi en af vores afdelinger i hhv. Rødovre eller Skanderborg.

 

Dyse på malerpistol