Clemco servicetekniker reparerer malersprøjte

Service og reparation

Hos Clemco Danmark tilbyder vores erfarne serviceteknikere reparation og vedligeholdelse af din maler- og spartelsprøjte. Vi tilbyder lynhurtig, effektiv service på alle fabrikater.

Autoriseret Graco servicepartner

I over 30 år har vi hos Clemco Danmark repareret og serviceret alle typer af maler- og spartelsprøjter. Og vores serviceteknikere har i alle år sat en ære i at yde landets bedste service. Vores værksteder er bemandede i hverdagene fra kl. 07:00-15:00, og du er altid velkommen til at kigge forbi. 

Vi er landets eneste autoriserede forhandler og servicepartner på Graco maler- og sparteludstyr til bygningsmalere. Det er din garanti for, at vores serviceteknikere er uddannede i at servicere og reparere Graco udstyr.

God vedligeholdelse, regelmæssige servicebesøg og grundig rengøring af dit maler- og sparteludstyr er enormt vigtigt i forhold til holdbarhed og levetid af udstyret. Vores serviceteknikere står gerne til rådighed for vejledning til hvordan du selv vedligeholder og rengør udstyret korrekt.

 

Reparation af alle fabrikater

Vores serviceteam står klar til at hjælpe, hvad end du har købt dit udstyr hos os eller ej. Vi udfører nemlig reparationer på maler- og spartelsprøjter af alle fabrikater. Vores serviceteknikere har mange års erfaring inden for branchen, og dermed også erfaring med de fleste mærker.

Clemco servicetekniker reparerer Graco malersprøjte
Service på sparteltrailer

Service på sparteltrailer

Vi servicerer og reparerer selvfølgelig også din sparteltrailer. Kig forbi en af vores afdelinger med din trailer, så servicerer eller reparerer vi med et smil.

Nogle reparationer kan vi hurtigt klare mens du venter, og ellers tilbyder vi leje af et andet spartelanlæg til halv pris. Service klarer vi også lynhurtigt.

Udlejning af maler- og spartelsprøjter

Vidste du, at du hos Clemco Danmark kan leje en malersprøjte eller spartelsprøjte mens dit eget anlæg er til service? Endda til halv pris! Så kan du trygt få serviceret dit udstyr, og stadig få opgaverne klaret.

Kontakt vores værksted i Rødovre eller Skanderborg og hør nærmere om mulighederne.

Brug for service på dit maler- eller sparteludstyr?

Jan Andersen

Jan Andersen

Servicetekniker
Mads Høy

Mads Høy

Servicetekniker

Udfyld kontaktformular - så kontakter vi dig