Linda har købt en sparteltrailer hos Clemco Danmark

Linda er glad for sin sparteltrailer

Linda's Malerfirma

Linda's malerfirma ligger i Svendborg, og har eksisteret siden 2009. De leverer malerarbejde af højeste kvalitet på hele Fyn, og går altid til deres opgaver med stor professionalisme, grundighed og høj service.

Dette afspejler sig i meget tilfredse kunder, og det er ikke for sjov at de for 2. år i træk er nomineret som Årets Maler i Danmark.

Linda's malerfirma og Clemco Danmark har en lang og god historik sammen, og for ca. to år siden tog Linda en god beslutning om at købe en sparteltrailer hos os. Det har vist sig at være både en god beslutning og en god investering.

”Jeg kan til enhver tid anbefale en trailerløsning fra Clemco Danmark. Udstyret er altid i orden, og det er heldigvis sjældent at jeg oplever problemer og nedetid med Graco sprøjteanlæg, og så er servicen i top. Clemco Danmark’s serviceteknikere er virkeligt professionelle, og kører ikke hjem før alting virker, og er oppe at køre igen. .”

Linda's sparteltrailer

For ca. to år siden købte Linda fra Linda’s Malerfirma en sparteltrailer hos Clemco Danmark.

Linda mener, at hvis der er løsninger på markedet, der gør arbejdet lettere og nemmere for de ansatte, så er det om at prøve dem af. Det vigtigste for Linda er at hendes ansatte kan holde i så mange år som muligt uden for mange skavanker – ud over dem man alligevel får med alderen.

”Jeg tænkte at det ville gøre arbejdet for mine ansatte meget nemmere. Der er jo nogle med dårlig ryg, som nu slipper for at slæbe både spartelanlæg og spartelsække ind og ud af huse og op og ned ad trapper. Og så er der også den fordel, at selve anlægget ikke støjer inde i bygningen, mens vi arbejder. Der er også det økonomiske aspekt i det; vi sparer faktisk en masse tid på ikke at skulle bakse rundt med anlæg og sække. Og så går det i øvrigt hurtigt at sprøjtespartle. Så ja, vi sparer meget tid ved at bruge vores sparteltrailer. Alle som spartler i firmaet er virkeligt glade for den”

Sprøjtespartling i Linda's Malerfirma

Hos Linda's Malerfirma sprøjtespartler de fleste

Linda’s Malerfirma bruger deres sparteltrailer til alle typer af projekter, hvor forholdene tillader at de kan sprøjtespartle. Ved mindre opgaver, eller på projekter, hvor de kommer ind som de sidste, kan det bedst betale sig at spartle i hånden. 

Der er stadig en del bygningsmalere der foretrækker at spartle i hånden, og ifølge Linda er det nok mest den ældre generation, der er lidt mere tilbageholdne med at bruge sprøjter – både til maling og spartel, da det ikke er noget de er blevet lært op i i sin tid.

Dog kommer de stadig ud til projekter, hvor væggene er så ujævne, at det er nemmere og hurtigere at spartle op i hånden. Når væggene er blevet rettet op, sprøjtespartler de dem efterfølgende, da de på den måde får en mere ensartet lagtykkelse, som er lettere og hurtigere at glitte efterfølgende.

Clemco Danmarks sparteltrailer

En total spartelløsning der bringer dig foran.

Trailerløsningen

Er du klar til at gå all in på sprøjtespartling? Vi har landets bedste totalløsning til bygningsmaleren. Skal udstyret være i orden, og bare køre dag ud og dag ind? Så skal du have fingrene i vores geniale spartelkoncept.

Sparteltraileren er bygget med fokus på at optimere arbejdsprocessen for dig og dine medarbejdere uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Det er hurtigt og effektivt og I slipper for at slæbe spartelsække og anlæg ud og ind af bygninger, og op og ned ad trapper.

 

Er du også interesseret i vores sparteltrailer?

Så tag endeligt fat i en af os. Vi kommer gerne ud og demonstrerer den for dig.

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Rasmus Beier

Rasmus Beier

Salgskonsulent
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent