Bygningsmaler med glittespartel

Autoriseret Graco forhandler

Gracos historie går helt tilbage til 1926, hvor brødrene Gray fra USA startede med at producere luftdrevne og bærbare smøreapparater. Clemco Danmark er Danmarks officielle distributør af Graco maler- og sparteludstyr til bygningsmalere.

Maler- og spartelanlæg i bedste kvalitet

Om du har brug for et maleranlæg, en spartelpumpe, et stribeanlæg eller en pistol eller dyse , så står der ingeniører og tekniske eksperter bag udviklingen, hvis daglige mission det er at undersøge og finjustere nye ideer, teknikker og teknologier, der systematisk bliver designet til næste generations produkter.

Så når du vælger produkter og udstyr fra Graco, kan du være helt sikker på, at der har været fokus på innovation indenfor teknologisk avancerede funktioner, banebrydende design, høj ydeevne og uovertruffen pålidelighed.

Clemco Danmark er Danmarks autoriserede forhandler af udstyr til bygningsmalere, og vi har været en del af Gracos forhandlerteam i mange år. På vores autoriserede Graco værksteder får du den bedste service af dine maler- og spartelsprøjter.

 

Udvalgte produkter fra Graco

Graco malersprøjte på batteri

Graco malersprøjter

Se vores store udvalg af airless malersprøjter fra Graco. Uanset din arbejdsopgave, har vi en malersprøjte som passer.

 

To mand spartler væg

Graco spartelsprøjter

Med en spartelsprøjte fra Graco er du sikret et flot og jævnt resultat. Gå på opdagelse i vores udvalg af Graco spartelanlæg.

 

Påføring af stribemarkering på lager

Graco stribemarkering

Vi har Danmarks største udvalg af Graco sprøjteanlæg til stribemarkering både inde og ude.

 

Kontakt vores Graco salgsteam

Hvis du gerne vil høre mere om vores Graco produkter, ønsker en demo af et Graco anlæg, eller har brug for råd og vejledning til dit Graco udstyr, er du altid velkommen til at hive fat i os.

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent