Lancering af nyt website

Så blev vores nye hjemmeside klar, og vi er utrolig glade for den. At lave en ny hjemmeside er noget der tager lidt tid, og Clemco Danmarks marketing afdeling har været godt beskæftiget de sidste par måneder.
Vi kan derfor heller ikke vente længere med at vise jer, hvad vi har arbejdet på det sidste stykke tid.

Det har været os meget magtpåliggende at få lavet en brugervenlig hjemmeside, som er nem at navigere rundt på, og hvor du bliver guidet frem til lige netop det, som er interessant for dig og din branche.

Vi har også set et stort behov for en mere mobilvenlig udgave af vores hjemmeside. Den nye side tilpasser sig derfor alle digitale platforme, uanset om det er tablets, smartphones eller noget helt tredje.

Vores webshop er også blevet mere funktionel, med gode søgefunktioner og optimeret struktur. Hvis ikke du allerede er bruger i vores webshop, så sign op nu, og gør brug af alle de fordele der ligger i ’dit kundecenter’.

Brug vores webshop

Nyd godt af fordelene ved at være bruger i vores webshop. Du får dit eget login med adgang til dit eget kundecenter, hvor du kan holde øje med dine ordrer og ordrehistorik, genbestille varer, og lave lister med dine favoritprodukter.