Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Om Clemco Danmark

Clemco Danmark A/S er en grossist- og projektvirksomhed indenfor overfladebehandling. Vi tilbyder en lang række produkter og serviceydelser til overfladebehandling af stål samt salg af airless sprøjteanlæg til bygningsmalere.

Vi tilbyder noget af det mest gennemprøvede udstyr og anlæg til sandblæsning, metallisering og airless maling. Vi har meget lange samarbejdsforhold med vores nøje udvalgte leverandører fra fortrinsvis Europa og USA. Det betyder at vi har opnået meget stabile leverandør/kundeforhold, og at vi igennem en lang årrække har opbygget en stor viden om de enkelte produkter, som vi med glæde videregiver til vores kunder.

Vision

Clemco Danmark er en specialistvirksomhed, der producerer og forhandler maskiner og udstyr til overfladebehandling af stål og bygninger. Vores vision er, at vi med vores solide kendskab til overfladebehandling, kan bevare værdien af stålkonstruktioner og bygninger i aggressive miljøer.

 

Mission

Vores mission er altid at levere de bedste anlæg indenfor industriel overfladebehandling og til bygningsmalere. Vores mission vil vi opfylde ved konstant at udvikle vores viden om overfladebehandlingsmetoder, for derved at tilbyde de mest holdbare produkter til vores kunder indenfor industriel overfladebehandling og til bygningsmalere.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev