Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Clemco Danmark tilbyder service og vedligeholdelse af overfladebehandlingsudstyr

Service og vedligehold af maleanlæg
Vi udfører service og vedligehold af maleanlæg og har over 3000 reservedele på lager til både Wiwa og Graco anlæg. Hvis dit behov er akut udskiftning kan vi i de fleste tilfælde tilbyde et midlertidigt maleanlæg, så du kan fortsætte produktionen uden ophold.
 
Service og vedligehold af sandblæsningsudstyr
Da vi er den eneste officielle danske forhandler af Clemco sandblæsningsudstyr, kan vi tilbyde den helt rigtige service samt originale reservedele, der giver en markant længere holdbarhed på Clemco anlæg. I de fleste tilfælde kan vi levere nyt udstyr og reservedele indenfor 24 timer i hverdagene. Vores dygtige servicefolk medbringer altid de fleste reservedele til reparation af deres sandblæsningsudstyr.
Service og vedligehold af metalliseringsudstyr
Clemco Danmark er den suverænt største forhandler af metalliseringsudstyr. Vi har en stor erfaring lige fra de normale 300 Ampere anlæg op til de største 1000 Ampere anlæg med inverter teknologi. 
 
Service- og vedligeholdelseskontrakter til slyngrensere
Igennem vores mangeårige erfaring med slyngrensning kan vi tilbyde servicekontrakter for vedligehold af slyngrensermaskine. Vi tilbyder et periodevist gennemsyn, hvor man kan få klarlagt akutte behov for vedligeholdelse samt mere langsigtede behov. Dette giver en bedre mulighed for at forhindre pludselig produktionsstop samt en mere økonomisk servicering af din slyngrenser.
Ring til os på 70 13 10 30
Jesper Guldborg

"Har du brug for service på et anlæg, eller har du brug for at få lavet en serviceaftale, så ring til mig."

Jesper Guldborg Clemco Danmark A/S

Serviceaftaler

Clemco Danmark har i alt fem medarbejdere tilknyttet deres serviceafdeling. Udover almindelige reparationer af sandblæsnings-, metalliserings- og airless maleudstyr, så tilbyder vi serviceaftaler til virksomheder, som har et stort behov for undgåelse af nedbrud.

En serviceaftale kan omfatte planlagt vedligehold på følgende typer af udstyr:

  • Airless maleudstyr fra Wiwa eller Graco
  • Slyngrensere uanset fabrikat
  • Metalliseringsudstyr fra Osu Hessler og Thermion
  • Sandblæseudstyr og sandblæsekabinetter fra Clemco og Zero
  • Udstyr fra Munkebo Clemco af enhver art
  • Generel vedligeholdelse og renovering af sandblæse- og malekabiner

Da vi er de eneste autoriserede forhandlere af Wiwa, Graco CED, Osu Hessler, Zero, Clemco, OMSG og Munkebo Clemco, så deltager vi naturligvis løbende i vedligeholdelseskurser hos vore leverandører. Hvert år anvender vi 35-45 mandedage på træning af vores fem servicemedarbejdere, for at vi kan opretholde vores høje standard på servicering og fejlfinding på udstyret vi forhandler.

Med en serviceaftale kan der udføres en komplet vedligeholdelsesplan, som er godkendt efter leverandørens forskrifter, og som kan sikre kunden en meget stor sikkerhed mod nedbrud.

John Persson

"Har du brug for service på et anlæg, eller har du brug for at få lavet en serviceaftale, så ring til mig."

John Persson Clemco Danmark A/S

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk