Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Har du prøvet at sprøjte med elektrostatpistol?

Maling med en elektrostatpistol har en lang række fordele i forhold til almindelig airless sprøjtemaling. Ved hjælp af elektrostatpricippet kan man trække sprøjtemalingen rundt om et rør eller en kant, og man får derfor en meget bedre dækning af emnet. Man kan spare både tid og ikke mindst maling ved brug af en elektrostatpistol, da overførslen af maling på selve emnet er mere effektiv sammenlignet med airless maling.

For at male med elektrostatpistol kræver det, at malingen har en høj elektrisk modstand, og at emnerne samt maleranlægget kan jordes. Den rigtige modstand i lakken er nødvendig, for at elektrostatpistolen kan lave ”omslag” og derved fordeles jævnt rundt om hjørner og rundinger på emnet. Desuden kræver det, at man renholder sprøjtepistolen og emnernes jordforbindelse, så man hele tiden har den bedst mulige jording.

Clemco Danmark rådigiver om og forhandler en lang række elektrostatpistoler fra firmaet Randsburg. Der findes specielle pistoler til både vand- og fortynderbaserede malingstyper. Ligeledes kan man anvende elektrostatpistoler med højtryk, som man kender fra airless, som giver en højere malingskapacitet, også med højviskose malingstyper.

Tag endelig kontakt til os på tlf. 7013 1030, hvis du ønsker at vide mere om sprøjtemaling med elektrostatpistol.

Frederik Nielsen

"Har du brug for mere information omkring brugen af elektrostatpistoler, så kontakt mig på telefon eller mail !"

Frederik Nielsen Adm. Dir. Clemco Danmark

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk
Clemco Nyhedsbrev