Nyborg Stævnet 2024

Masser af Graco og TapeTech på Nyborg Stævnet 2024

Det kommende Nyborg Stævne nærmer sig med hastige skridt, og hos Clemco Danmark glæder vi os meget til at præsentere jer for det bedste og nyeste fra både Graco og TapeTech. 

Vi får fint besøg i år

I år har vi i alt to stande; en stand hvor vi demonstrerer TapeTech udstyr, og en stand hvor vi i vanlig stil præsenterer vores Graco sprøjter og tilbehør.

På vores TapeTech stand kan du møde verdens førende ekspert indenfor TapeTech, Mark Wilson, som demonstrerer udstyr fra TapeTech, og viser hvor hurtigt, nemt og præcist efterbehandling af gipsvægge kan gøres. Sammen med Mark Wilson, glæder vi os til at præsentere jer for vores sortiment af TapeTech produkter, og til at give jer mulighed for at prøve udstyret af.

Vi ser som sædvanligt frem til at byde velkommen på begge vores stande, og til at levere højt fagligt niveau, sparring og godt humør.

Den lille ny

I år har Graco fokus på de nyeste produkter, så som Graco Ultra QuickShot, som har vist sig at være den nye populære og foretrukne sprøjte til de mindre fine-finish maleropgaver. Udover vores nyheder, vil vi selvfølgeligt også præsentere Gracos klassikere.

 

 

Dette års konkurrencer

Traditionen tro, vil der være et par konkurrencer, med utroligt flotte præmier. 

Du kan vinde gode præmier

Du kan enten vinde en Graco Ultra QuickShot. 
Alle vi kender, der har prøvet den, er super glade for den, så den er helt klart værd at gå efter.

Du kan også være heldig at vinde en TapeTech Limited Edition Anniversary Bazooka, som gør arbejdet med efterbehandling af gipsvægge super hurtigt og nemt.

Så kig forbi vores stand på Nyborgstævnet, og deltag i konkurrencen om disse super cool værktøjer til bygningsmaleren.