Vi har spændende nyt om Graco produkter

Spændende ændringer pr. 1. juli 2023 som har stor betydning for dig!

Fra den 1. juli 2023 kan du købe dine Graco produkter direkte hos os, og vi sætter også priserne ned på hele vores Graco sortiment.

Køb dit Graco udstyr direkte hos os!

Som led i en ny salgsstrategi, har vi sammen med landets malergrossister, besluttet at Clemco Danmark åbner for direkte salg til den professionelle bygningsmaler den 1. juli 2023. Du vil stadig kunne købe udvalgt tilbehør og dyser hos udvalgte grossistcentre, og i nogle butikker kan du se vores anlæg udstillet.

Fra den 1. juli 2023 kan du handle direkte fra Clemco Danmarks webshop, eller kontakte vores ekspedition på 70131030 / info@clemco.dk, eller tage fat i en af vores Graco salgskonsulenter.

Prisfald på alle produkter fra Graco

Udover initiativet om direkte salg, har vi også valgt at sænke priserne på alle Graco-produkter gældende fra 1. juli 2023. Dette har vi primært gjort for at sikre vores fortsatte position som markedsledende indenfor sprøjteudstyr til den professionelle bygningsmaler.

Vores primære mål i denne proces, er at sikre, at vores produkter forbliver konkurrencedygtige og tilgængelige for den professionelle bygningsmaler.

Tag fat i os, hvis du vil vide mere om ovenstående nyheder

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Rasmus Beier

Rasmus Beier

Salgskonsulent
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent