Sammenligning af spartelanlæg

Hvilket spartelanlæg er egentlig det rette for dig? Det kan være en jungle at finde det hen helt rette løsning. Derfor vil vi her forsøge at hjælpe på vej, ved at sammenligne tre af vores mest solgte Graco spartelsprøjter. Mød Mark X, T-Max 506 og APX 8200.

Artikel udgivet 13. august 2018.

Hvilken spartelsprøjte skal du vælge?

Graco har efterhånden udviklet mange forskellige spartelanlæg, som hver især har deres særlige egenskaber, så de på bedst mulig vis kan opfylde lige netop dine behov. Et spartelanlæg er en stor investering, og det er vigtigt at du vælger den rigtige model som passer til dine arbejdsrutiner. Derfor har vi her sammenlignet tre af vores mest solgte spartelanlæg.

Graco Mark X

Graco Mark X er et genialt spartelanlæg til den professionelle maler, som har brug for den produktive og fleksible ydelse, som dette anlæg kan levere. Anlægget kan påføre 700 m2 på en dag med et hold på 2 mand, hvis man bruger sugesættet i en 500 liters eller 1000 liters beholder. Er også velegnet til brandhæmmende produkter.

Graco Mark X er et højtryksanlæg som faktisk kan påføre både maling og spartel, men vores anbefaling er at bruge dette anlæg som spartelanlæg, og så evt. have et mindre maleanlæg til at udføre maleopgaverne - eksempelvis en Graco ProContractor 495. Graco Mark X kan bruges med 48 meter slange, og kan dermed sprøjte indenfor et område på 96 m. Anlægget kan monteres med 90 liters beholder og er ideelt til påføring af spartel i op til 3. sals højde.

Anlægget er udstyret med slangeopruller. Det er nemt at vedligeholde og rengøre.

Tekniske specifikationer:

  • Maks. dysestørrelse: 0,045" - 0,051"
  • Maks. flow: 8,3 liter/min.
  • Maks. arbejdstryk: 230 bar

 

Graco T-Max 506

Graco T-Max 506 er ideelt til spartling af et- eller toplanshuse, hvor tilgangsvejene er nemme, og hvor du kan have anlægget med dig rund i huset. Anlægget er et kompakt lavtryksanlæg specielt udviklet til at påføre de fleste indendørs typer spartel og puds. Mest velegnet til indendørs brug.

Temperaturen på spartelmassen skal helst være over 15 grader, for at få den mest jævne og optimale sprøjtevifte.

Anlægget er som standard udstyret med en 60 liters beholder og en slange der er 8 meter, men det er muligt at forlænge slangen til 13 meter. Slangeopruller er ikke inkluderet.

Med Graco T-Max 506 har du et meget stabilt og håndteringsvenligt anlæg, som er nemt at have med dig, og som er nemt at vedligeholde og rengøre.

Tekniske specifikationer:

  • Maks. dysestørrelse: 0,051"
  • Maks. flow: 6 liter/min.
  • Maks. arbejdstryk: 50 bar
  • Maks. lufttryk: 17 bar

 

Graco APX 8200

Graco APX 8200 er et spartelanlæg fra Graco som er et godt redskab til renovering af lejligheder og lejlighedskomplekser i op til 3. sals højde, og på steder hvor tilgangsvejene er svære. Anlægget er et kompakt højtryksanlæg, som er udviklet til ren spartling.

Anlægget kan køre med op til 20 meters slanger og holde et 180 bars tryk. Der er mulighed for at sætte ekstra slangelængder på.

Anlægget er udstyret med en 80 liters beholder, men der er Ikke inkluderet slangeopruller.

Med Graco APX 8200 opnår du et ret højt produktionsniveau, og vil på et team på 2 mand høj, kan man nå at spartle 6 stk. 3 værelses lejligheder på hver 90 m2 på en enkelt dag.

APX 8200 kører meget jævnt, og resultatet bliver flot og ensformigt. Anlægget er nemt at vedligeholde og rengøre.

Tekniske specifikationer:

  • Maks. anbefalet dysestørrelse: 0,057"
  • Maks. flow: 8,0 liter/min.
  • Maks. arbejdstryk: 207 bar

 

Har du brug for hjælp til at vælge en spartelsprøjte?

Vores Graco eksperter står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette spartelløsning, på baggrund af præcist dine behov.

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Rasmus Beier

Rasmus Beier

Salgskonsulent
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent