Airlessco

BUILT TO PERFORM. BUILT TO LAST.

AIRLESSCO MALER- OG SPARTELSPRØJTER

Clemco Danmark er officiel distributør af Airlessco maler- og sparteludstyr i Danmark. Airlessco har et stort produktsortiment til den professionelle bygningsmaler, og kvaliteten er god og prisen yderst konkurrencedygtig. Clemco Danmark har mange års erfaring med at sælge malersprøjter til den professionelle bygningsmaler, og det var derfor nærliggende at udvide sortimentet med endnu et brand indenfor udstyr til bygningsmalere.

BUILT TO PERFORM. BUILT TO LAST.

Vil du maksimere ydeevnen og minimere dine omkostninger, så er Airlessco malersprøjter et godt bud. Anlæggene er designet til at yde og til at give samme flotte resultat hver gang.

  • 2-trins gear sikrer præcision og pålidelighed
  • Hurtig pumpereperation uden brug af værktøj
  • Krombelagte ben og justerbare pakninger

En af de største fordele ved at vælge en Airlessco malersprøjte er at omkostningerne til vedligeholdelse er yderst lave i forhold til mange andre sprøjter indenfor samme kategori. De er pålidelige og giver et førsteklasses resultat

Anlæggene er designet til at kunne køre dag ud og dag ind, og den kraftfulde motor, som sprøjterne er bygget op omkring, er større og har mere moment, og kører faktisk lidt langsommere end andre anlæg, hvilket sikrer, at de holder længere og er mere driftssikre end de fleste andre sprøjter af samme type på markedet.

Farvesektionen i pumperne, er fremstillet i hærdet rustfrit stål og krom, hvilket giver en lang levetid på en ellers udsat sliddel. Sprøjterne er udstyret med ”Quick Repair Pump-System”, som gør at du nemt selv kan udskifte farvesektionen, hvis uheldet skulle være ude. Nedetid sker aldrig på et belejligt tidspunkt, så derfor anbefaler vi, at du altid har en ekstra farvesektion med dig. Så slipper du for at skulle vente på reservedelen eller at skulle ud at køre efter den. 

HVORFOR VÆLGE EN AIRLESSCO SPRØJTE FRA CLEMCO DANMARK?

”Fordi du efterfølgende får den bedste service”.

De fleste af vores kunder er kunder hos os, fordi vores produktsortiment er bredt, er god kvalitet og har en lang levetid. Men vi hører også gang på gang at vi yder den bedste, hurtigste og venligste service. Og skulle du være så uheldig at stå med et anlæg, der er nede, kommer vi også gerne ud og hjælper dig i gang igen. 

 

Service

 

Vores værksteder er bemandede i hverdagene fra kl. 07:00-15:00, og du er altid velkommen til at kigge forbi. I over 30 år har vi repareret og serviceret alle typer af maler- og spartelsprøjter. Og vores serviceteknikere har i alle år sat en ære i at yde landets bedste service. 

Vil du gerne have din sprøjte i mange år, skal du passe på den og servicere, rengøre og vedligeholde den jævnligt. Dette gælder i øvrigt alle typer af sprøjter.

 

Airlessco er nyt brand hos Clemco Danmark

NYT BRAND I SORTIMENTET

Noget af det vi lægger mest vægt på, når vi udvælger nye produkter, er kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed.
Airlessco er det sidst ankomne brand i vores produktsortiment, så alt i alt har vi nu

3 hovedbrands at tilbyde vores bygningsmalere:

  • Graco
  • TapeTech 
  • Airlessco

Læs mere om vores forskellige brands ved at klikke på nedendstående logoer.

Vil du vide mere om Airlesscos sprøjter?

Vi står altid klar til at guide dig, så du får det anlæg, du har brug for.

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Rasmus Beier

Rasmus Beier

Salgskonsulent
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent