Byggeplads med mørtelanlæg fra Euromair

Om Euromair

Euromair udvikler og producerer højteknologiske mørtelanlæg til den bedste pris ved at udvikle innovative løsninger.

Mørtelanlæg til entreprenøren

Euromair er en fransk virksomhed som siden 1994 har specialiseret sig indenfor produktion af bl.a. mørtelanlæg. 

For at opretholde et højt kvalitetsniveau indenfor mørtelpumper og blandingsanlæg til mørtel, designer og producerer Euromair selv sine maskiner på deres fabrikker i hhv. Frankrig, Italien og Spanien, under de strenge krav for Europæiske standarder. Euromair udvikler og producerer højteknologiske mørtelanlæg til den bedste pris ved at udvikle innovative løsninger. Euromair lægger stor vægt på at være på teknologisk forkant, når det drejer sig om nye produkter.

Clemco Danmark har i snart 10 år forhandlet produkter fra Euromair, og vi er en del af et professionelt team, som har stor erfaring med Euromairs mørtelanlæg. 
Vi tilbyder demoer af alle typer af mørtelanlæg og hjælper med opstart på stedet ved køb af alle anlæg. Derudover tilbyder vi også træning, support og professeionel service på alle produkter fra Euromair.

Se vores udvalg af mørtelanlæg

Hos Clemco Danmark har vi mørtelpumper i vores sortiment for at kunne tilbyde et komplet maskinprogram til murere og entreprenører.

Vi har forskellige typer af mørtelanlæg, som alle kommer fra den franske leverandør Euromair. Vi har testet anlæggene med over 20 forskellige mørtel-, fiberpuds- og fiberforstærkede produkter, og resultatet bliver godt hver gang.

Pga. anlæggenes udformning, og robusthed, anses de som værende nogle af markedets mest solide og effektive mørtelpumper.

 

Kontakt vores Euromair salgsteam

Vi står altid klar til at rådgive dig om vores mørtelpumper og udstyr hertil, og vi giver gerne en demo af et mørtelanlæg fra Euromair.

Kenneth Lercke

Kenneth Lercke

Salgschef
Rasmus Beier

Rasmus Beier

Salgskonsulent
Ulrik Sørensen

Ulrik Sørensen

Salgskonsulent
Anders Overgaard

Anders Overgaard

Salgskonsulent