Afrensning med laser

PRODUKTNYHED - LASERANLÆG

Ny afrensningsmulighed til industrien

Laserafrensning er en billig og højteknologisk afrensningsmulighed i industrien. Selve anlægget er på hjul og nemt at flytte rundt på, og kræver kun punktudsugning og personlige værnemidler ved brug.

afrensning med laser

Afrensning af overflader med laseranlæg er en innovativ og effektiv metode til at fjerne snavs, rust, maling og andre urenheder fra forskellige materialer. Denne teknologi er velegnet til brug på et bredt udvalg af overflader, herunder metal, sten, glas og træ.

Laseranlægget fungerer ved at sende en kraftig laserstråle mod den overflade, der skal renses. Strålen nedbryder og fjerner det øverste lag af snavs og urenheder, hvilket efterlader overfladen ren og glat og uden spor af slidstage efter afrensning.

Fjern rust og andre urenheder på emnerne

Der er mange fordele ved at bruge laser:

  • Så godt som intet affald
  • Ingen brug af opløsningsmidler
  • Ingen brug af slibemiddel / blæsemiddel
  • Billig og højteknologisk afrensning
  • Efterlader hverken ridser eller ru overflade
  • Renser hvor laseren rammer 
  • Næsten ingen sliddele eller servicering

Ring og book en demo af laseranlæg

Kom og prøv vores laseranlæg

Du får en grundig gennemgang af vores uddannede og certificerede eksperter, som vil guide og vejlede dig i laseranlæggets funktioner og sikkerhed.

Prøv anlægget af på flere forskellige træ- og stålemner. Du må også meget gerne selv medbringe et par emner i rimelige størrelser.

Vi glæder os til at se dig!

Et alsidigt anlæg til rensning af mange typer af overflader

Afrensning af overflader med laseranlæg er en effektiv og præcis metode til at fjerne uønskede belægninger, rust og andre materialer fra forskellige overflader. Denne teknologi benytter en laserstråle til at fjerne det øverste lag af et materiale, hvilket resulterer i en ren og jævn overflade.

Laseranlægget kan bruges til at afrense forskellige materialer som metal, plastik, træ, sten og keramik. Det kan også bruges til at fjerne graffiti og maling fra bygninger og andre overflader som mursten. Metoden er meget præcis og kan fjerne selv små områder uden at beskadige den omgivende overflade.En af fordelene ved at bruge laseranlæg til afrensning af overflader er, at det er en miljøvenlig metode. Det kræver ikke brug af kemikalier eller andre skadelige stoffer, som kan forårsage forurening og skade på miljøet. Desuden er det en meget hurtig og effektiv metode, som kan udføres på en lang række forskellige overflader.

Afrensning af overflader med laseranlæg kræver ekspertise og erfaring for at opnå de bedste resultater. Hos Clemco Danmark er vores konsulenter certificerede brugere, og har dermed de rette kompetencer og viden om sikkerhed og brug af anlægget. Det er muligt at tilpasse laseranlæggets indstillinger for at opnå det bedste resultat, og samtidig minimere risikoen for skader på den omgivende overflade.

Laseranlæg på hjul til afrensning af overflader

Vælg mellem flere modeller

laserpistol klar til afrensning af overflader

Ergonomisk og let laserpistol

Fjerner rust og belægninger på metal

Effektiv og hurtig afrensning

Før afrensning af maling på mursten

Vi har testet vores laseranlæg på forskellige overflader, og kan konstatere at det er ret effektivt at fjerne eksempelvis maling på mursten. Så det er slut med kemikalier og andre farlige stoffer, når der skal fjernes maling på mursten.

Efter afrensning af maling på mursten

Resultatet taler for sig selv! Murstenen står som ny, på det område, hvor laseren har været i gang med at skrælle maling af. Der er ingen spor af malingrester, og murstenen er helt ren, og er hverken blevet ridset eller ødelagt.

Kunne du tænke dig en demo, eller er du bare nysgerrig? Så tag fat i os.

Tom Krarup

Tom Krarup

Salgskonsulent
Brian Haugland

Brian Haugland

Salgskonsulent
Niels Jüngling

Niels Jüngling

Salgskonsulent