Ervin Event hos Clemco Danmark - om stålgrit og stålshot

Tilmeld dig seminaret allerede i dag...

...og vær sikker på en plads onsdag den 20. marts 2024 i vores lokaler i Skanderborg.

Selve programmet og det faglige indhold vil være fokuseret omkring hvordan stålgrit og stålshot fra Ervin kan øge virksomheders produktivitet, sænke produktionsomkostninger og hjælpe til et grønnere aftryk.

Der vil være oplæg fra Ervin fokuseret på stålgrit og stålshot, og Clemco Danmark vil byde ind med løsningsforslag om robotter og automationsløsninger indenfor overfladebehandling. Der vil være interessante oplæg fra både Teknos og AmuVest om hhv. fremtidens malingsprodukter, den grønne fremtid og vigtigheden i at uddanne folk til branchen.

Tilmeld dig på events@clemco.dk

Ervin producerer verdens bedste blæsemiddel

Vores samarbejds- og sparringspartner gennem mange år, Ervin Amasteel, har produceret blæsemidler siden starten af 1920'erne, og de har derfor lige godt 100 års erfaring indenfor stålgrit og stålshot. De har været med til at sætte standarden for kvalitet indenfor blæsemidler, og vi er derfor glade for at have et godt og tæt samarbejde med Ervin.

På dette seminar har vi i samarbejde med Ervin sammensat et godt dagsprogram, hvor vi har fokus på det faglige, men hvor vi også lægger stor vægt på sparring, networking og de fælles interesser, vi alle har indenfor overfladebehandling. 

Vi vil selvfølgeligt byde på mad og drikke, og hen på eftermiddagen har vi lavet et lille event med ølsmagning og lækre hapsere.

 

Tag fat i os og tilmeld dig.
Niels Jüngling

Niels Jüngling

Salgskonsulent
Tom Krarup

Tom Krarup

Salgskonsulent
Brian Haugland

Brian Haugland

Salgskonsulent