Vores nye hal til installation og test af robotløsninger

450 kvm stor telthal

Vores telthal er 450 kvm og skal bruges til installation og test af vores robotløsninger til sandblæsning, metallisering og maling. Inden vi sender vores robotløsninger ud til vores kunder i hele verden, monterer vi dem, tester at det hele virker og tester igen, inden vi pakker alle dele sammen, og sender det ud til vores kunder.

At vi har flyttet vores test- og installationscenter for vores robotsystemer ud i vores nye hal, har også frigivet en del plads på vores lager, og vi har nu plads til endnu flere varer på hylderne, hvilket har yderligere optimeret varebeholdning og leveringstider.

Robotløsninger til vindindustrien

Gennem vores mange projekter de seneste 70 år, har vi opnået en unik forståelse af overfladebehandling, for at sikre at hver proces - hvad end det er sandblæsning, metallisering eller maling - udføres på en måde, hvor stålelementet er sikret de bedste forudsætninger for at kunne holde til selv hårde saltvandsmiljøer. Vi er specialiseret i løsninger til overfladebehandling af vindtårne, monopæle og støbte elementer.

 

Interesseret i en robotløsning? Vi kan hjælpe dig videre.
Tom Krarup

Tom Krarup

Salgskonsulent
Brian Haugland

Brian Haugland

Salgskonsulent
Niels Jüngling

Niels Jüngling

Salgskonsulent