Kurv (0)

Din kurv er tom

Du har ikke tilføjet nogen produkter endnu

Problemfri integration af slyngrensning i produktionsflowet

Du kan opnå mange fordele ved at integreret slyngrensning i dit produktionsflow. Ved at vælge en slyngrensemaskine kan du bl.a. opnå tydelige fordele ved produktion af emner af stor volumen. Clemco Danmark har mange års erfaring med slyngresning. Denne erfaring bruger vi til at foretage omhyggelige prøveevalueringer af dine emner, der skal slyngrenses. Denne afprøvning danner grundlag for et specifik automatiseret slyngrensesystem. Vi tilbyder slyngrensere, der er designet til at udføre rensning med maksimal effektivitet og samtidig sikre en problemfri montering i en kundes produktionslinje.
Valget af slyngrenser er betinget af flere parametre, der er afgørende for et optimalt resultat på det færdige emne. Clemco Danmark tilbyder slyngrensemaskiner fra OMSG i Italien, som vi har haft et samarbejde med i over 30 år. Disse maskiner giver den bedste ydelse og levetid i forhold til investeringen.
 
Se Clemco Danmarks udvalg af  stationære slyngrensere
 
Vi udarbejder tilbud, projektering og produktionslayout forud for en eventuelt levering.

For slyngrensning gælder følgende forhold, der skal defineres forud for levering af en optimal løsning: 

 1. Dimensionering af slynghjul, gear og elmotorer
 2. Estimering af levetid på komponenter for optimal økonomi
 3. Transport af stålemner ind og ud af slyngrensemaskinen
 4. Filterrensning og opsamling af filterstøv
 5. Opsamling, transport og rensning af blæsemidler
 6. Særlige forstærkninger med mangan stålplader på udsatte steder
 7. Eventuel opvarmning og/eller tørring af emner før forarbejdning
 8. Udvendig og indvendig støj fra proces og ventilation
 9. Udregning af energibehov
 10. Kabelføring og kabelplanlægning
 11. Vedligehold og serviceplaner
Derudover kommer beregning af procesomkostninger og efterfølgende sigteanalyse af blæsemidler.
Frederik Nielsen

"Vil du vide mere om vores stationære slyngrensere, så ring til mig, eller læs mere her nedenfor."

Frederik Nielsen Clemco Danmark A/S

Capri - Hængebaneslyngrenser

Hængebaneslyngrensere har den fordel at man påsætter emnerne der skal sandblæses på en conveyorkran, der efterfølgende køres ind i slyngkammeret. Man kan tømme conveyorkranen for emner under under selve slyngrenseprocessen, og derved optimere ens arbejdstid og driftstid under slyngrensningsprocessen. Man kan påfylde og tømme den conveyorkran der ikke er i drift. Denne type slyngrensemaskine er nem at anvende, og har en anskaffelsespris, der er attraktiv sammenlignet med mere automatiserede gennemløbsmaskiner.

Sådan vælger du den rette slyngrenser
 

Lauco - Rullebaneslyngrenser

En rullebaneslyngrenser er beregnet til at man kører stålprofiler og stålplader på en rulleconveyor ind i slyngrensekammeret, hvor emnerne renses under gennemløbet og kommer ud rene og fri for støv. Rullebaneslyngrensere har den fordel at man ikke behøver anden håndtering af emnerne end påsætning og aftagning fra rullebanen.

Selve slyngkammeret er foret af slidstærke manganplader, og ind– og udløbszonerne er afdækket med gummiforstærkede stålplader for at sikre at stålkuglerne ikke forlader maskinen. Det er muligt at montere en roterende børste og en afblæsningsventilator, der sikrer at overskydende blæsemiddel fjernes fra emnerne inden de kører ud af slyngrenseren.

RT - Rundbordsslyngrenser

Rundbordsslyngrensere er en enkel slyngrensemaskine, hvor emnerne placeres på et rundbord i slyngkammeret. Under slyngrenseprocessen drejer rundbordet, og emnerne passerer en rensestråle der rengør dem.

Dele der skal renoveres til autobranchen, kan med fordel renses i denne type slyngrenser.
 

Tunnelblast - Gennemløbsslyngrenser

En gennemløbsslyngrenser er den mest automatiserede slyngrenser til emner, der grundet deres udformning ikke kan ligge på en rullebane, eller hvor man ønsker at emnerne ophænges i en conveyor for forbehandling eller efterbehandling. Emnerne hænges i conveyoren, der automatisk kører gennem slyngkammeret, hvor emnerne renses og derefter fortsætter ud på en conveyorlinie, hvor man kan håndtere emnerne. Slyngkammeret kan bygges støjsvagt, så maskinen kan opstilles i et produktionsområde, uden at det er høreværnszone.

Sådan vælger du din næste slyngrenser

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Læs mere

Luk